Cikkek, érdekességek

Tápláló reggeli sosem volt még finomabb​

Viblance
2022.03.21 11:21

Természetes, mindenmentes, ízletes. Reggeli, brunch vagy egészséges snack aktív, egészségtudatos ínyenceknek.​

 

Termékeink tele vannak olyan dolgokkal, melyekre a testednek szüksége van, és mentesek mindentől, amire nincs.

A Viblance növényi alapú reggeliket készít valódi alapanyagokból, melyek táplálnak és megőrzik az egészséged. Küldetésünk, hogy bebizonyítsuk: ami finom, lehet tápláló és egészséges is. Az igazán jó kaják egyszerre táplálják a tested és teszik boldoggá a lelked. Teljesértékű és minimálisan feldolgozott összetevőket használunk, melyek pont annyira jóízűek, amennyire egészségesek. Meghekkeljük az élelmiszeripart. Legyél a tettestársunk!

TOVÁBB...

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

TERMÉKEK, ÖSSZETEVŐK

Mi az a granola?

granola sütőben sült zabpehely, magvak, diófélék, fűszerek és édesítők keveréke. A valódi granola, attól más, mint a nyers müzli, hogy sütés közben a természetes édesítők (nálunk juharszirup, bio agavé szirup vagy kókusznektár) karamellizálódnak a zabszemeken és a magvakon, ami egy teljesen új minőséget, ropogós textúrát és mennyei ízvilágot eredményez. A granoláinkat nagyobb, összesült darabokban vesszük ki a sütőből, majd a csomagolás után kisebb-nagyobb falatokra tördeljük őket, így akár önmagukban is igazi élményt nyújtanak! 

Mi a különbség a Viblance granola és müzli között?

A granolákat juhar, agavé és kókusznektár sziruppal édesítjük, emellett másik fő összetevőjük az olyan gazdag olajos mag kínálat, mint pekándió, kesudió, mandulapálcika  vagy törökmogyoró.  Ha igazi kulináris élményre vágysz, granoláink karakteres, gazdag ízvilágra tökéletes választás! 

A ropogós müzlik édes ízét a datolya adja, olajos magvak helyett pedig superfoodokkal (lenmag, chia mag, tökmag fehérje stb.) spékeltük meg őket, így energia tartalmuk is kevesebb, mint a granoláké. Ha az örök nyár és a könnyed reggelik szerelmese vagy, müzlijeinket épp Neked találtuk ki!

Mi adja a termékek alapját?

A szuperkásák, müzlik és granolák alapjául gluténmentes zabpelyhet használunk, amelyet natúr formájában is megtaláltok a webshopban. A zabpehely béta glükán tartalmának köszönhetően jótékonyan hat a koleszterin-és vércukor szintre, csökkenti a szívbetegségek kockázatát, és erősíti az immunrendszert. A zab rostban nagyon gazdag, így hosszú ideig eltelít, és a többi gabonához képest magasabb a fehérjetartalma.

Van-e fahéj a termékekben? 

Igen, mivel nem csak kellemes fűszeres ízt kölcsönöz, hanem egészséges is. A fahéj jótékonyan befolyásolja a vércukorszintet, baktérium-és gombaölő hatással bír, valamint serkenti az agyműködést is. 


ÉTREND

Fogyaszthatják-e a termékeket gluténérzékenyek?

Igen! Minden termékünk gluténmentes, illetve 100%-ban gluténmentes üzemben készül.

Fogyaszthatják-e a termékeket laktózérzékenyek? 

Igen, mivel a termékeink tejmentesek, semmilyen állati eredetű hozzávalót nem használunk, minden Viblance termék kizárólag növényi összetevőkből áll.

Beilleszthető-e vegán étrendbe a Viblance termék?

Abszolút! A termékek 100%-ban növényi összetevőket tartalmaznak, valamint finomított cukortól mentesek. Nem használunk állati eredetű összetevőket.

Fogyaszthatják-e a termékeket cukorbetegek?

A termékek finomított cukrot nem tartalmaznak, természetes édesítőket, mint kókusznektár,  juharszirup, bio agavé-és datolya szirup, viszont igen. A magas rosttartalom miatt a termékeink felszívódása lassabb, mint a legtöbb reggelizőterméké. Cukorbetegek és inzulinrezisztensek számára kis adagokban javasoljuk a tesztelését, illetve ajánlott először orvossal konzultálni.


FOGYASZTÁS

Hogyan fogyasszam a Viblance termékeket? 

A granolákat és müzliket, akár magában, akár növényi tejbe vagy joghurtba keverve is eheted, de  tökéletes kombinációt alkotnak a reggeli zabkásák, smoothie-k, gyümölcssaláták, fagyik vagy desszertek alapjaként vagy feltétként. Ha több felhasználási módra vagy kíváncsi, töltsd le recepteskönyveinket, vagy látogass el a blogunkra, ahol további ínycsiklandó finomságokat találhatsz! 


ELŐÁLLÍTÁS, VÁSÁRLÁS

Hol készülnek a termékek? 

Minden terméket Magyarországon készítünk, az újpesti üzemünkben, prémium alapanyagokból. 

Környezetbarát-e a csomagolás? 

Mind papír, mind műanyag csomagolásaink 100%-ban újrahasznosíthatók. Kérünk Titeket, dobjátok az elhasznált csomagolást a szelektív kukába!