Cikkek, érdekességek

Bálint Cseppek és Bálint Csemegék

Bálint cseppek
Bálint cseppek
2021.07.21 13:05

A Bálint név nálunk egy küldetés, hiszen termékeink atyja nemcsak beszélt az egészséges életmódról, de természetgyógyászként, fitoterapeutaként segített a hozzá fordulókon akár megelőzésről, akár a problémák enyhítéséről volt is szó. Ezen tapasztalatokat összegyűjtve alkotta meg a nevét viselő Bálint Cseppek termékcsaládot, később pedig az ő szellemiségét folytatva csempésztük be a konyhák világába is az egészséges életmódot a Bálint Csemegék termékekkel.

TOVÁBB...

A HERBÁRIUM 2000 KFT.

A Bálint Cseppek-Csemegék és Kozmetikumok gyártójaként a hajdúszoboszlói Herbárium 2000 Kft. elkötelezte magát a mellett, hogy az egészség- és természettudatos vásárlókkal megismertesse mindazt az évezredek alatt felhalmozott tudást, melyet társadalmunk a gyógynövények és természetes gyógymódok használatával elsajátított.

FELHASZNÁLT ALAPANYAGOK, ÉS TERMÉKEK

A Bálint-termékcsalád valamennyi tagjára igaz, hogy kizárólag természetes alapanyagokat használunk az előállításuk során. Hozzáadott cukrot, színező- és tartósítószereket nem tartalmaznak.

 

A Bálint Cseppek étrend-kiegészítő készítményei, az alkoholos-vizes kivonatok, a 100%-os hidegen sajtolt magolajok, az olajos kivonatok, valamint a gyógynövényes szirupok is OGYÉI notifikációval rendelkező termékek, így alkalmazásuk biztonságos.

A Bálint Csemegék gyümölcsei, fűszeres-gyógynövényes szirupjai válogatott minőségű gyümölcsökből, gyógynövényekből készültek, mindennapi fogyasztássukkal támogathatjuk szervezetünk megfelelő vitamin- és ásványianyag szintjét.

A Bálint Kozmetikumok tagjaiban a legnépszerűbb külsőleg is használható gyógynövények és kivonatok értékes tulajdonságait hasznosítottuk ebben a termékcsaládban, mely a család minden tagjának használható segítséget nyújt a mindennapokban.

Termékeink Magyarországon már több mint 400 üzletben megtalálhatóak, de már átléptük az országhatárt is. Romániában forgalmazó partnerünk az Atomedical Vest gyógyászati segédeszközöket gyártó és forgalmazó cég.

 

BŐVÍTSE ISMERETEIT!

Azonban nem csak kihasználjuk a természet nyújtotta értékeket, de adunk is vissza a természetnek. Együttműködünk a Természet Patikája Egyesülettel, akik a népi gyógyászat hagyományainak kutatása során megismert gyógynövényekről ismeretterjesztő tevékenységet végeznek. Az általunk használt valamennyi gyógy- és fűszernövény részletes leírása mellett, számos természetes gyógymóddal, egészségmegőrző tippekkel kapcsolatos írás is olvasható az oldalon.