Vitaking Acerola C-500 rágótabletta

Cikkszám: vk20
5(1 vélemény)
Vitaking Acerola C-500 rágótabletta
Vitaking Acerola C-500 rágótabletta
Cikkszám: vk20
5(1 vélemény)
2 715 Ft
Egységár: 68 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft

A Vitaking Acerola C-500 komplex egy olyan természetes növényi alapú C-vitamin komplex, ami ötvözi a kiváló minőséget és a nagy potenciát. A C-vitaminon kívül tartalmaz citrus-bioflavonoidokat, melyek elősegítik a C-vitamin felszívódását, rutint és heszperidint, valamint természetes növényi kivonatokat – acerola cseresznyét és málnát.

Termékünk sok olyan természetes összetevőt tartalmaz, amit a piacon kapható többi termék nem:Az Acerola vagy barbadoszi cseresznye (Malpighia glabra, cereso, escobillo, health tree, Puerto Rican cherry) mintegy öt méter magasra megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm átmérőjű, piros gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában és Jamaikában.
A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5%) tartalmaz C-vitamint, sok káliumot, magnéziumot és A-vitamint is. Ennek köszönhetően az acerola cseresznyéből készült vitamin is egy igazán komplex készítmény, nem átlagos C-vitamin tabletta.

A C-vitamin hozzájárul:
- az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően,
- a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz,
- az idegrendszer normál működéséhez,
- a normál pszichológiai funkció fenntartásához,
- az immunrendszer normál működéséhez,
- a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez,
- a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez,
- az E- vitamin redukált formájának regenerálásához,
- fokozza a vas felszívódását.A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az alábbi funkciókhoz:
- az erek normál állapotának, működésének fenntartásához,
- a normál csontozat fenntartásához,
- a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához,
- a fogíny normál állapotának fenntartásához,
- a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához,
- a fogak normál állapotának fenntartásához.A kisgyerekes anyukák különösen szeretik, hiszen a rágótabik segítségével könnyedén szoktathatják rá gyermekeiket az egészséges életmódra. Nem kell egy kellemetlen illatú vagy ízű tablettát lenyelni a gyerekeknek, hanem finom módját ismerhetik meg a vitaminfogyasztásnak, és ez nagyon kellemes, könnyen megszeretik a kicsik is. Könnyedén adagolható. Ha kisgyermeke van, és úgy gondolja, hogy még nincs szüksége napi 500mg C-vitaminra, csak törje el a tablettákat.

Az acerola rágótabletta egy igazán finom formája a C-vitaminnak. Kóstolja meg Ön és gyermeke is!

40db