A kendermagban lévõ fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetők.
Összetevők:kendermag őrlemény, zselatin, C-vitamin (aszkorbinsav), színezék ( titán-dioxid).
Felhasználási javaslat:1 kapszulaap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Hatóanyag napi adagban
1 kapszula 2 kapszula
Aminosavak
L-arginin 13,7 mg 27,4 mg
L-glutamin 19,2 mg 38,4 mg
L-asparigin 11,3 mg 22,6 mg
C-vitamin 30 mg RDA 50% 60 mg RDA 100%
RDA a felnőttek számára ajánlott napi bevitel.
Kendermag kapszula:
A Földön élõ több mint 3 millió ehetõ növény közül nincs még egy olyan, amelynek táplálkozási értéke összehasonlítható lenne a kendermagéval.
A kendermagban lévõ fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetok.
A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. az omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz a linolsavnak. A kendermag emellett jelentos mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van.
A kendermag pozitív hatásai:
- Csökkenti a koleszterin- és a triglicerid szintet,segít megelozni a szív és érrendszeri problémákat, csökkenti a vérnyomást.
- Elhízás esetén segít visszaállítani az ideális testsúlyt,kiüríti a szervezetbol a felesleges zsírt.
- Erősíti az immunrendszert.
- Agyműködés serkentő (fehérjepótlás az agyban)
- Rendszeres fogyasztása alapvetõen segíti szervezetünket abban, hogy megelõzzük vagy javítsuk a rosszindulatú elváltozásokat.