JutaVit D3 csepp (400 NE) Csecsemőknek és Gyermekeknek 30 ml

Cikkszám: jut18
JutaVit D3 csepp (400 NE) Csecsemőknek és Gyermekeknek 30 ml
JutaVit D3 csepp (400 NE) Csecsemőknek és Gyermekeknek 30 ml
Cikkszám: jut18
1 300 Ft
Egységár: 43 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
JutaVit 10 mcg azaz (400NE)/csepp D3 vitamin tartalmú speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer csecsemőknek és gyermekeknek.

Figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! Gyermekek elől gondosan elzárandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A készítmény egyedi tápanyagforrásként nem alkalmazható. A termék fogyasztása magas vér-, vizelet-kalciumszint esetén nem ajánlott! Nem alkalmazható parenterális táplálásra.

A Jutavit D3 vutamin cseppek csecsemőknek és gyermekeknek orvosi javaslatra és az orvos által előírt mennyiségben alkalmazható D3 vitamin hiány esetén, a bevitel pótlására. A D vitamin hozzájárul a z egészséges csontozat, fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.

Adagolás:

Amennyiben az orvos másképp nem rendeli, a táblázatban szereplő mennyiség.ÉletkorAjánlott napi adag6 hónapos korig1 csepp7-12 hónapos1 csepp1-6 éves1 csepp6-serdülő3 csepp

Kávéskanálban higítva (tejjel, gyümölcslével, teával) kell bevenni. A csecsemőknek szánt tápszerek és egyéb készítmények D vitamin tartalmát is figyelembe kell venni a Jutavit D3 cseppek alkalmazásánál.
30ml