JutaVit C-Vitamin 1500mg +csipkebogyó +Acerola kivonat + D3 vitamin 100db

Cikkszám: jut22
5(1 vélemény)
JutaVit C-Vitamin 1500mg +csipkebogyó +Acerola kivonat + D3 vitamin 100db
JutaVit C-Vitamin 1500mg +csipkebogyó +Acerola kivonat + D3 vitamin 100db
Cikkszám: jut22
5(1 vélemény)
3 540 Ft
Egységár: 35 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft

JutaVit C-1500mg, a nélkülözhetetlen C-vitamin forrás

Ha az emberek jobban ismernék, a világban sok minden másként lenne! A C-vitamin antioxidánsként fejti ki áldásos hatását a szervezetünkre.

A napi beviteléről szóló 60 mg-os legendák azonban csak a skorbuttól óvnak meg bennünket.

Az emberi test C-vitamin szükséglete 1.000-10.000 mg között állapítható meg. A szükségletünk attól függ, hogy milyen életet élünk. Még egyegyszerű nátha is megsokszorozza a szervezetC-vitaminigényét.Egy komolyabb betegség esetén olyan tömegűC-vitamin használódhat fel a gyógyuláshoz, hogy a bélrendszerből akár napi 20.000 mg is felszívódik. Naponta 500 milligrammC-vitamin látványosan csökkenti a rákos megbetegedések, valamint a szív- és érrendszeri problémák kialakulását, vagyis a halálozás kockázatát. Tudományos kutatások szerint napi 10.000 milligrammC-vitamin feltűnően növeli a rákos betegek túlélési idejét.

A JutaVit C-1500 mg vitamin és étrend-kiegészítő készítmény természetes csipkebogyó és acerola kivonatot tartalmaz, mely a leghatékonyabb segítség az immunrendszer egészségének megőrzéséhez, a fáradtság csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az erek, bőr, fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához.

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását.

Az acerola értékét az adja, hogy amellett, hogy nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, ezen kívül jelentős kálium, magnézium és A-vitamin forrás is. Vérzéscsillapító, szíverősítő hatása mellett csökkenti a lázat és a vérhas kialakulásának kockázatát. Gyógyító hatással van a vérszegénységre, a cukorbetegségre, a magas koleszterinszintre, reumára egyéb fertőzésekre is.

JutaVit C-1500mg vitamin és étrend-kiegészítő készítmény csipkebogyó és acerola kivonattal és immár hozzáadott D3 vitaminnal.

Nettó tömeg: 180g

100db filmtabletta

Adagolás: napi 1 filmtabletta

100db