Garuda Ayurveda Livgood vegán kapszula 60 db

Cikkszám: dab22
Garuda Ayurveda Livgood vegán kapszula 60 db
Garuda Ayurveda Livgood vegán kapszula 60 db
Cikkszám: dab22
4 720 Ft
Egységár: 79 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
Speciálisan a májműködését serkentő természetes alapanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő a májműködés optimalizálásáért. A termékben található, és az ősi receptúrák alapján összeállított gyógynövények segíthetik a májat a különböző méreganyagok, vegyszerek, alkohol okozta káros hatások mérséklésében. Alkalmazása mindenkinek ajánlott, aki tartós környezeti vagy vegyszerek okozta terhelésnek van kitéve. Ajánljuk továbbá tartósan gyógyszert szedőknek, alkoholt fogyasztóknak és mindenkinek, aki fenn akarja tartani az optimális májműködést és szeretné megelőzni a májkárosodást. Súlyos májműködési zavarok és epeutak elzáródása esetén, illetve terhes anyák és 3 éves kor alatti gyermekek számára szedése nem ajánlott!

Összetétel 1 kapszulában (500 mg-ban)/Napi ajánlott hatóanyag:Hatóanyagok1 kapszulaAjánlott napi adag2 kapszulaAndrographis paniculata142 mg284 mgEclipta alba127 mg254 mgPhyllanthus niruri97 mg194 mgHollarhena antidysenterica77 mg154 mgCyperus rotundus57 mg114 mg
Andrographis paniculata:Segíti a káros anyagok kiválasztását.

A védikus írások szerint a „keserűk" királya, ezen tulajdonsága elősegíti a máj fertőzéseinek és gyulladásának kezelését. Alkalmazható minden olyan májfunkció-zavar esetén, amikor nehézségekbe ütközik a zsírok megemésztése. A májra gyakorolt kedvező hatását az Indian Material Medicine (Indiai Gyógyszerkönyv) is kiemeli.


Eclipta alba:Támogatja a májfunkciókat.

Az Indian Material Medicine (Indiai Gyógyszerkönyv) szerint sikeresen alkalmazható lépmegnagyobbodás, májproblémák esetén.Phyllanthus niruri:Segít fenntartani a húgyrendszer egészséges működését.


Hollarhena antidysenterica:Májműködést optimalizáló, májvédő hatású gyógynövény. Jótékony hatású az epebetegségek kezelésében.Cyperus rotundus:A májra gyakorolt kedvező hatását az Indian Material Medicine (Indiai Gyógyszerkönyv) is kiemeli.Alkalmazás:Naponta 2x1 kapszulát étkezés előtt, vízzel bevenni. Kúraszerű használata ajánlott!

Kiszerelés:60 db
Notifikáció:OÉTI-14029/2014.
60db