BioCo D3-vitamin 2000 NE Megapack 100db

Cikkszám: bioco14
BioCo D3-vitamin 2000 NE Megapack 100db
BioCo D3-vitamin 2000 NE Megapack 100db
Cikkszám: bioco14
3 640 Ft
Egységár: 36 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
D-VITAMIN HIÁNYOS ÁLLAPOT MIATT FELLÉPŐ, FOKOZOTT D-VITAMIN FOGYASZTÁST INDOKLÓ ESETEKBEN, A KÜLÖNLEGES TÁPLÁLKOZÁSI IGÉNY KIELÉGÍTÉSÉRE KIALAKÍTOTT ÖSSZETÉTELŰ, SPECIÁLIS - GYÓGYÁSZATI CÉLRA SZÁNT - TÁPSZER

A D-vitamin hozzájárul:
- az egészséges csontozat és izomfunkció,
- a normál fogazat fenntartásához,
- az immunrendszer normál működéséhez,
- a kalcium és foszfor normál felszívódásához.A készítmény jelentős, 50 µg D-vitamin tartalommal rendelkezik tablettánként. Alkalmazása D-vitamin hiányos állapot esetén javasolt.


Adagolás:felnőttek számára naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni

Összetevők:tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; fényezőanyag (zsírsavak); csomósodást gátló (talkum); részben hidrogénezettszójabab olaj; kolekalciferol

30 g / 100 db

OGYÉI notifikációs szám:T/2079/2016

Tárolás:A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, legfeljebb 25 °C-on! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év):lásd a doboz alján

Figyelmeztetés:A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! A vér vagy vizelet magas kalciumszintje, vagy kalciumtartalmú vesekövesség esetén, illetve más D-vitamin tartalmú készítményekkel történő együttes alkalmazása nem ajánlott! A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! Ne fogyasszon a javasolt napi adagnál többet! Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztása mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A "BioCo" bejegyzett cégnevet, és nem ökológiai tanúsítást jelent!

A BioCo Magyarország Kft.ISO 22000:2005 szabvány és Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelvek szerint tanúsítottélelmiszerbiztonsági rendszert működtet.
100db