Cikkek, érdekességek

GAL termékcsalád - Bemutatkozás

2021.06.30 11:22

Termékeink fejlesztése során legfontosabbnak a természetességet és a hatásosságot tartjuk és alapanyag választásainkat mindig a nemzetközi kínálat alapos átvizsgálása előzi meg. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Ebben nem tűrünk meg kompromisszumot, hiszen számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy. Emellett a legfrissebb független nemzetközi kutatásokra támaszkodunk és nem saját magunk által megrendezett költséges kutatásokra, ugyanis célunk, hogy a leghatásosabb terméket tudjuk kínálni és nem az, hogy minél nehezebben leutánozható, könnyen szabadalmaztatható készítményeket versenyeztessünk. Örülünk, ha a versenytársaink ötletet merítenek termékeinkből, és ők is jobbat kínálhatnak vevőiknek. Hisszük, hogy így is lehet sikeresnek lenni. Cégünk kizárólag időtálló, tudományos bizonyítékok mentén fejleszti termékeit, hogy azok a legkorszerűbbek és leghatásosabbak legyenek, anélkül, hogy ez megnövekedett anyagi terhet róna Vásárlóinkra.

Múlt és Jelen

A cég alapítóinak eredeti motivációja az volt, hogy Családtagjaik, Barátaik és maguk számára állítsanak elő kimagasló minőségű termékeket, s ezt úgy, hogy azok áraikkal is elérhetőek legyenek. Mivel a termékek rendkívül hatásosnak bizonyultak, fogyasztóik reklám nélkül is hamar hírét vitték. A siker arra sarkallta a tulajdonosokat, hogy ne csupán egy szűk réteg, hanem egyre több ember számára hozzáférhetővé tegyék e készítményeket. A termékek fejlesztése az egészség támogatása szempontjából fontossági sorrendben történt, alaptermékeink tehát kifejezetten az egészségmegőrzést szolgálják. Ezek a véleményünk szerint mindenki számára szükséges tápanyagokat tartalmazzák, amelyek normál táplálkozással nem vagy nehezen biztosíthatóak. Mára már sorra kerültek azon készítmények is, amelyekkel kifejezetten gyakori igényekre válaszoltunk, haladva a szűkebb rétegeket érintő, egyedi problémák felé. 

Innováció

Termékeink fejlesztése során legfontosabbnak a természetességet és a hatásosságot tartjuk. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Ebben nem tűrünk meg kompromisszumot, hiszen számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy. Emellett a legfrissebb független nemzetközi kutatásokra támaszkodunk és nem saját magunk által megrendezett költséges kutatásokra. Célunk, hogy a leghatásosabb terméket tudjuk kínálni és nem az, hogy minél nehezebben leutánozható, könnyen szabadalmaztatható készítményeket versenyeztessünk. Örülünk, ha a versenytársaink ötletet merítenek termékeinkből, és ők is jobbat kínálhatnak vevőiknek. Hisszük, hogy így is lehet sikeresnek lenni. Alapanyag-választásainkat mindig a nemzetközi kínálat alapos átvizsgálása előzi meg.

Fejlesztés

Egy adott fejlesztéskor minden esetben megvizsgáljuk és elemezzük az egyes alapanyagok mögött húzódó klinikai kutatásokat. Figyelembe vesszük azt is, hogy ezek közül melyek a gyártó cégen belüli, s melyek független kutatógárda által rendezett kutatások, s ezek után választjuk ki a legmegfelelőbb összetevőket. Ha létezik, megkeressük azon kutatásokat, amelyek a különböző komponensek közötti, egymást erősítő hatásokkal kapcsolatosak. Ezeket összevetjük a különböző véleményformáló orvosok, tekintélyes szakemberek állásfoglalásaival, s ha lehet, akkor hagyományos gyógyászati rendszerekben szereplő receptekkel is. Mindezek egybegyúrásával állítjuk össze az alapanyagok leghatékonyabb arányát a végtermékben. Külön figyelmet szentelünk arra, hogy alapanyagaink a természetben is megtalálható formában legyenek jelen. Emellett természetesen génmódosított alapanyagok termékeink közelébe se kerülhetnek.

Gyártás és csomagolás

Termékeink gyártása a szigorú európai uniós szabályozás alatt történik. Valamennyi alapanyagunkat európai laboratórium is bevizsgálja.

Elköteleződés a minőségért

Szigorúan mértékadó kutatásokra támaszkodva fejlesztünk, sem anyagi érdekből, sem divathullámok meglovaglásáért nem kötünk kompromisszumot, amely nyomán a termék értéke, hatásossága sérülne.

Vitaminok, ásványi anyagok és mikro-tápanyagok

Ebben a kategóriában szerepelnek azon termékeink, amelyek az egészségünk megőrzését szolgálják, így fogyasztásukat mindenki számára ajánljuk, hiszen e tápanyagokhoz még a legkörültekintőbb, gondos, egészségtudatos táplálkozással sem vagy csak nehezen juthatunk hozzá. Közismert, hogy a zöldségek és gyümölcsök vitamin- és ásványianyag-tartalma milyen jelentős mértékben csökkent az elmúlt 50 évben.

Gyógynövénykivonatok

Olyan készítmények, amelyek a mai életmódunk káros hatásainak ellensúlyozását szolgálják, illetve koncentrálhatnak célzottan adott egészségügyi problémákra.

A GAL család valamennyi termékének alapanyagait rendkívül alapos utánajárás, szigorú értékelés nyomán választjuk ki. Kétes eredetű, zavaros dokumentációval kísért, bizonytalan forrásból származó anyagok szóba sem jöhetnek.
 
Élelmiszer-komponenseink kivétel nélkül GMO-mentesek. Vezető fejlesztőnkről, Szabó Gál Bencéről ismeretes, hogy elég szigorú táplálkozási elveket vall, a termékeink természetesen ezeknek is megfelelnek. A természetben megtalálható formákkal és arányokkal dolgozunk. Anyagaink kiváló élettani hatásait az idő és a legfrissebb tudományos kutatások együtt igazolták.
 
Ahol elérhető, a kompromisszum nélküli alapanyagválasztás minden termékünkre kiterjedő, általános elvét további garanciákkal támasztjuk alá, így a Bio-Curcumin+ termékeink szabadalmaztatott hatóanyagát előállító üzem működését napenergia biztosítja, míg a GAL Omega-3 Eco halolaj-alapanyagát nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apróhalakból, a biodiverzitás megőrzésére ügyelő halászat mellett. Ezen utóbbi alapanyag így az IFFO RS és a Friends of the Sea tanúsítványokat is kiérdemelte.
 
A több termékünkben hordozóanyagként használt pálmaolaj úgy lesz környezetkímélő, ha az orángutánok természetes élőhelyétől elkülönített, tudatos és fenntartható gazdálkodásból származó növényből nyerik, az RSPO szigorú előírásainak megfelelő technológiát alkalmazva. Azzal, hogy mi kizárólag ilyen alapanyagot használunk, nemcsak a termékeink Fogyasztóinak egészségét óvjuk, hanem a gyártócéget is arra sarkalljuk, hogy ezen szemlélet és technológia nyerjen egyre inkább teret a működésében. Így az orángutánbarát alapanyag keresletét, tehát egyszersmind a gyártó(k) gazdasági érdekét erősítjük a nem RSPO-termelés visszaszorítására, végső soron teljes beszűntetésére. Ilyen módon mi nemcsak egyszerűen nem ösztönözzük az orangutánokat és őserdőket veszélyeztető pálmaolaj-termelést, hanem éppen hogy annak mielőbbi felszámolását támogatjuk.
 
A csomagolóanyagaink karbonsemleges nyomtatásból származnak, az MSZ EN ISO 14001:2017 minősített gyártó környezetbarát, ehető festékanyagot használ az FSC® (C031340) minősített papíralapanyag nyomására. Amikor a megrendelt termékekből egy-egy csomagot állítunk össze, még a felhasznált dobozkitöltő anyagunk, becenevén a pufi is ehető, bár a gasztronómiai értéke kétségkívül csekély.
 
Emberek vagyunk a Földön, és az érintetlen természeti állapotot közösen soha nem fogjuk már visszanyerni. Úgy gondoljuk, hogy a választásunk abban áll, hogy a környezetért felelősen, azt a bolygónk valamennyi faja számára biztonsággal megtartva, gondossággal élünk és alkotunk, vagy kevesebb odafigyeléssel, esetleg egyenesen fittyet hányva erre az életünket és jövőnket meghatározó értékre. A szerény lehetőségeinkkel azon és úgy dolgozunk, hogy mi, a GAL az első csoportba tartozhassunk.