Cikkek, érdekességek

Poloskák a lakásban? Itt egy tuti módszer ellenük

2020.09.10 13:27

Sajnos minden ősszel egyre nagyobb számban jelennek meg a poloskák a házfalakon, lakásban.

Mit tehetünk ellenük? 
Létezik egy hatásos rovarirtó, mely nem káros egyéb élőlényekre. Egy növény, a rovarporvirág kivonatát, piretrint tartalmaz, mely rovarirtó, de melegvérő állatokra és emberre teljesen veszélytelen. 

Használhatjuk megelőzésre is falakra vagy ablakokra, ajtókra fújva.

 

Az Envira nagyon egyszerűen használható : csak fordítsa el a szórófej fúvókáját 90 fokban és pumpálja a kezelendő felületre kb 30 cm távolságból. Folyóméterenként kb 6 pumpálás teljes fedettséget ad.

Ágyi poloska

Alkalmazza az ágykereten, matracon, ha szükséges kezelje az ágyneműt is.

Az Envira 3 percen belül elpusztítja az ágyi poloska bármely fejődési formájának 100%-át

Poratka

Kezelje a szőnyegeket és kárpitokat enyhén nedves állapotig a permettel. Az Envira 15 percen belül elpusztítja az atkák több mint 95%-át, 48 órán belül a 100%-át.

Kényes anyagokon végezzen próba permetezést.

Hangyák

Permetezze a hangyák vonulási útvonalát és a réseket is. A hangyák 80%-át 15 percen belül 100%-át 24 óraelteltével elpusztítja a készítmény és a további betelepedést is megakadályozza. A kezelt felületek tisztítása után ismételje meg a kezelést a tartós hatás elérése érdekében.

Ruhamolyok

Kezelje a ruhásszekrény, gardrob belső felületét. Száradás után használhatja a ruhatárolót. Az esetlegesen fertőzött ruhaneműeket közvetlenül permetezze be. Az Envira 3 percen belül elpusztítja a ruhamoly 100%-át.

Kényesebb anyagokon végezzen próba permetezést.

Csótányok

Kezelje a csótányok búvóhelyét, vonulási útját vagy akár a teljes padlózatot és falazatot.

A termék biztonsággal elpusztítja a csótányok 100%-át.

Ezüstös pikkelyke, pincebogár ( ászka)

Kezelje a fertőzött felületet, a fürdőszobai szaniterek környékét és a kövezetet. Felmosás után ismételje meg a kezelést!

Muslicák, zsizsikfélék

Használja a készítmény a kiürített és kitakarított élelmiszertároló ( konyhaszekrény, kamra ) kezelésére. Száradás után újra használhatja, az Envira távoltartja a kártevőket.

Ügyeljen arra, hogy a szer élelmiszerre ne kerüljön !

Kullancsok

Kezelje a ruházatát és a lábbelit az Envira permettel. Az Envira elpusztítja a ruházatra került kullancsokat 15 percen belül. A kullancs a kezelt ruházattal érintkezve már nem végez táplálkozó tevékenységet. Hatásos a Magyarországon előforduló valamennyi kullancsfaj ellen, azok bármely fejlődési stádiumában. A ruházatot kimosás után újra kezelni kell.

Alkalmazható kisállatok tartózkodási helyén, fekhelyén , óljában is. Ügyeljen arra, hogy a permet a háziállatot közvetlenül ne érje. Figyelem, a macskák érzékenyek lehetnek a készítmény hatóanyagára, ezért a macskák tartózkodási helyén ne használja.

Bolhák

Alkalmazza ruházaton, kisállatok, háziállatok tartózkodási helyén, ólakban.

A permet bőrre és a háziállatokra közvetlenül ne kerüljön, a macskák fekhekyén ne alkalmazza. Az Envira 100%-ban 15 percen belül elpusztítja a bolhákat.

Invazív ( betolakodó) fajok

Kezelje az ablak és ajtókereteket, szellőzőket, nyílászárókat. A kezelt felülettel érintkezve a rovarok és egyéb ízeltlábúak elpusztulnak.

Mennyire hatásos az Envira?

Az Envira az előírásszerű alkalmazás után 15 percen belül a célzott ízeltlábúak 100%-át elpusztítja és akár egy hónapig is biztonsággal távol tartja azokat a kezelt felülettől.