Cikkek, érdekességek

Almawin BIO mosószerek és tisztítószerek - Harmóniában a természettel

2020.09.08 09:16

Az éltető víz bennünk és körülöttünk van, táplál minket. Valamennyien felelősséggel tartozunk környezetünkért, gyermekeink jövőjéért. Ezért meg kell gondolnunk, milyen szereket használunk a mindennapi mosás, mosogatás és takarítás során.

Szerencsére, a természet kedvező megoldásokat tartogat: valódi környezetbarát és egyben bőrbarát BIO tisztítószerekkel kompromisszumok nélkül megteremthetjük a megszokott tisztaságot.

Kíméletes összetevőik miatt nemcsak a környezettudatos ember számára javasolt ezen szerek használata, hanem bőrbetegségben, ekcémában szenvedők részére is. 

Különösen ajánlott csecsemők, gyerekek ruháinak mosására.

Az AlmaWin cég két márkája a természetes illóolajokat tartalmazó
AlmaWin termékcsalád és az illatmentes változatban készülő Klar
termékcsalád különösen érzékeny bőrre.
         

Az AlmaWin és Klar BIO mosószerek és tisztítószerek nem tartalmaznak:

  •   Egészségre káros összetevőket
  •   Mesterséges illatanyagokat és tartósítószereket
  •   Foszfátokat és klórt
  •   Kőolajszármazékokat
  •   Optikai fehérítőt, melyek szintetikus anyagok, és allergiát
      okozhatnak
  •   Felesleges töltőanyagokat, melyek nem rendelkeznek mosó- és
      tisztító hatással
  •   Génmanipulált anyagokat

Az AlmaWin & Klar BIO mosó- és tisztítószer család gyengéd és kímélő…

 …a környezethez

A csap kinyitásával az éltető víz azonnal otthonunkban van, táplál minket, mindennapi életünk részévé válik. Azonban rengeteg káros anyagot engedünk le a lefolyón, nem is gondolva mennyire szennyezük ezzel vizeinket. Az ökológiai szempontok alapján kifejlesztett AlmaWin & Klar BIO mosószerek és tisztítószerek koncentrátumok, ezért a lehető legcsekélyebb hatást gyakorolják a természetre. A bennük található mosóaktív anyagok természetes úton lebomlanak. A koncentrátumok használata gazdaságos, sok felhasználást tesznek lehetővé. A csomagolóanyagok újrahasznosítható anyagból készülnek.

… a bőrhöz

Napjainkban sokan szenvednek bőrallergiában, bőrérzékenységben. A bőrallergiás megbetegedések gyakran a modern háztartások vegyszer használatához kapcsolhatók. A természetes alapanyagokból álló BIO mosószerek és tisztítószerek nem okoznak bőrirritációt, szemben a hagyományos tisztító készítmények allergén hatású összetevőivel. Mosóaktív anyagaik növényi olajokból és zsírokból származnak. Értékes betainokat és búzaproteineket tartalmaznak, melyek ápolják és regenerálják a bőrt.
Német bőrgyógyászati tesztek sora bizonyítja a termékek bőrbarát voltát. A Klar mosószerek elnyerték a Német Allergia- és Asztma Szövetség ajánlását is. Érzékeny bőrűek számára különösen ajánlottak. Az összetevők teljes listája megtalálható minden terméken.  A bőrallergiában szenvedők így pontosan meggyőződhetnek a számukra fontos termékösszetételről.

 

A 
terméken található ECO-GARANTIE logó garantálja a
termékek valóban környezet – és bőrbarát voltát.