Cikkek, érdekességek

ILZSU termékeinkről röviden

2020.05.30 14:56

A termékek különlegességét a 100%-ban természetes alapanyagok adják, többféle gyógynövényt és vitaminokat tartalmaznak, amelyeket megbízható, hazai nagykereskedőktől szereznek be. A gyártási folyamatok a nemrégiben új termelési területtel bővült üzemhelységben zajlanak állati származékok, színezékek, tartósító szer hozzáadása nélkül.

Elsőként a sokak által ismert és használt Ilzsu hajregeneráló szer került kifejlesztésre. A fejbőrre csepegtetve fejti ki hatását, melynek következtében a hajhagymákba jutva biztosítja a tápanyagokat, amelyeket a szervezet vitaminhiány, esetleges gyulladás vagy bármilyen más betegség miatt nem tud megadni a hajnak, valamint a több éve stagnáló hagymákat is aktiválja.

A termékeket -->ITT<-- találja.

2009-ben következtek az étrend kiegészítők, melyeknek rendszeres fogyasztása a flavonoid tartalmuk miatt elősegítheti a szervezet általános védekezőképességét, a polifenolos vegyületek pedig megelőzhetik a különféle betegségek kialakulását.

Az arckrémek 2015 óta vannak jelen a piacon. A babassu és argánolajos krémek tartalmazzák a szép bőr számára nélkülözhetetlen hialuronsavat, mely képes nagy mennyiségű vizet magához vonzani és megtartani, ezáltal teltséget és rugalmasságot kölcsönöz annak, valamint antioxidánsokban is gazdagok.

A termékek nem összetévesztendők az antibiotikumokkal, a tökéletes, tartós eredmény eléréséhez rendszeres fogyasztásukra és türelemre van szükség.

A készítmények már egészen a kezdetektől számos hazai, de főként nemzetközi elismerést szereztek a szépség és egészségiparban. A tulajdonos minden évben több alkalommal is részt vesz külföldi kiállításokon, amelyekről sorozatosan arany fokozatú kitüntetésekkel, különdíjakkal tér vissza, ezen kívül számtalan rádiós és televíziós interjúban is szerepelt. Rengeteg ország invitálja a Skin-Magic Kft-t szakmai rendezvényekre, a 2018. év júniusában Kína, a ningbo-i nemzetközi kiállításon is volt.

Az elmúlt évek nemzetközi kiállításai:

• 2015. május 5-7 Genf, Vitafoods Europe
• 2015. május 25-28 Dubai, Beautyworld Midle East
• 2016. január 25-28 Dubai, Arab Health
• 2016. május 15-17 Dubai, Beautyworld Midle East
• 2016. augusztus 2-4 Miami, FIME Florida Internacional Medical Expo
• 2017. január 30-február 2 Dubai, Arab Health
• 2018. január 29- február 01 Arab Health
• 2018. június 8-12 Kína, Ningbo
• 2019. március Moszkvai kontroll is hatékonyságot bizonyít.
• 2019. október Lengyelországi minősítés

Összességében 90%-ban aranyfokozattal minősítették az országok a termékeimet.

A tapasztalatok alapján Magyarországon nehezebb érvényesülni az alternatív gyógymódokkal, viszont az arab országok egyre inkább nyitnak az új módszerek felé.

A közeljövőben a Távol-Keleten tervezi a cég népszerűsíteni a termékeimet, mivel Kína hatalmas felvásárló piacot biztosítana.

Új termékek fejlesztése megtörtént, ami a bevizsgálások szerint kifejezetten kedvező hatást biztosít a szervezetnek. Szív és érrendszeri, koleszterin problémák javítására alkalmas

A termékeket -->ITT<-- találja.

Média megjelenés:

https://www.youtube.com/watch?v=GN-W-CeyGZU

https://www.youtube.com/watch?v=Cviy73mqA8E

https://www.youtube.com/watch?v=sk-RWXYDo8E

https://www.youtube.com/watch?v=omqmFxQS18I