IBS+ , Hasmenés elleni szálas teakeverék

Cikkszám: gyogyfu47
IBS+ , Hasmenés elleni szálas teakeverék
IBS+ , Hasmenés elleni szálas teakeverék
Cikkszám: gyogyfu47
Rendelhető
750 Ft
Egységár: 15 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Az IBS napjainkban egyre többeket érintő betegség. Nők esetében kétszeres gyakorisággal fordul elő a férfiakhoz képest. Az orvosi szakirodalom különböző okokra vezeti vissza. Kialakulásához hozzájárulhat a stressz, a szorongás és a depresszió, az előbbiekből adódó immunrendszeri problémák, az ezzel járó mikrobiális fertőzések, gyulladások, de a genetikai tényezőknek is szerepe lehet. Az alaptünetek: hasi fájdalom, görcsök és puffadás, felfúvódás. A betegségnek két típusa van. Az egyik székrekedéssel, a másik hasmenéssel jár. Előfordulhat, hogy a két tünet váltakozva jelentkezik. A teakeverékek összeállításánál a szakirodalomban közölt humán klinikai kísérletek eredményeit vettük figyelembe. Mindkét gyógytea alapja a borsmentalevél+ciromfűlevél+koriandermag keverék, amit iráni kutatók próbáltak ki, mint hagyományos növényi gyógyszert (eredetileg kivonatot használtak). Az összetevők hasi görcsoldó, szélhajtó, fájdalomcsillapító, puffadásgátló, nyugtató, antidepresszáns, stresszoldó, gyulladásgátló, fertőtlenítő hatása bizonyított. A növényekkel külön-külön is végeztek pozitív eredményű kísérleteket. Az alábbi keverékekben felhasznált összes gyógynövény hivatalos a Magyar Gyógyszerkönyvben.

HASZNOS ISMERETEK –  IBS+ Teakeverék irritábilis bél szindróma (hasmenéssel járó járó) terápiájának kiegészítéséhez.

Speciális hatással rendelkező gyógytea keverék

A gyógytea alapja a borsmentalevél+ciromfűlevél+koriandermag keverék, amit iráni kutatók próbáltak ki, mint hagyományos növényi gyógyszert (eredetileg kivonatot használtak). Az összetevők hasi görcsoldó, szélhajtó, fájdalomcsillapító, puffadásgátló, nyugtató, antidepresszáns, stresszoldó, gyulladásgátló, fertőtlenítő hatása bizonyított. A növényekkel külön-külön is végeztek pozitív eredményű kísérleteket. Az alapkeveréket az összehúzó, hasmenést gátló, baktérium ellenes hatású párlófűvel (apróbojtorjánfű) egészítettük ki. A felhasznált összes gyógynövény hivatalos a Magyar Gyógyszerkönyvben.

A betegség kialakulásához hozzájárulhat a stressz, a szorongás és a depresszió, az előbbiekből adódó immunrendszeri problémák, az ezzel járó mikrobiális fertőzések, gyulladások, de a genetikai tényezőknek is szerepe lehet. Az alaptünetek: hasi fájdalom, görcsök és puffadás, felfúvódás. A betegségnek ez a típusa hasmenéssel jár. A teakeverék összeállításánál a szakirodalomban közölt humán klinikai kísérletek eredményeit vettük figyelembe a kiváltó okok visszaszorításához és a tünetek enyhítéséhez.

1-3g herbát 250ml forró vízhez adunk. Szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni.

 Ajánlott fogyasztás: egy-egy csészével az étkezések között.

Összetevők: borsmentalevél, orvosi citromfű levél, koriandermag, párlófű

Kiszerelés: 50g/tasak, aromazáró csomagolásban

Tömeg: 50g

 

50g