Biointimo AQUA-TAMPON menstruációs kehely (intim tölcsér) 1-es méret

Cikkszám: bin8
Biointimo AQUA-TAMPON menstruációs kehely (intim tölcsér) 1-es méret
Biointimo AQUA-TAMPON menstruációs kehely (intim tölcsér) 1-es méret
Cikkszám: bin8
5 910 Ft
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
- ECO-leginkábbvizestevékenységekhez éssporthozjavasoljuk, de tulajdonképpenönállóan ismegállja a helyét:egy darab tamponnal évekig elvagy: egy használat után nem kell kidobni. Minél többször ezt használod a hagyományos betét vagy tampon helyett, vagyakár csak alkalmankéntmellettük,annál inkább véded környezetet!

- Pénztárcabarátis, mert 4-5 doboz hagyományos tampon árából már meg tudod venni ezt az egyet. Ahogy használod az évek alatt,lassabban vagy gyorsabbanvisszhozza az árát.

- AQUA-mert vízzel kell kimosni, és legjobban vízben, nedves környezetben működik:Ússz, szaunázz, sportolj, és zuhanyozz wellnesszelj felhőtlenül, még ha épp menstruálsz is!A gyanús törölközőfoltoknak búcsút mondhatsz! A szilikon kehelytamponnem ázik át, nem foszlik szét, ugyanakkor maximális szivárgásmentességet biztosít a vérzésed erősségétől függően akár 10-12 órán át!A hagyományos tampon ennyi idő után -pléne külső vízzel érintkezve-már veszélyes!Nemcsak átereszt, de fel is szív mindent, és rothadásba kapcsol a savas pHjú hüvelyben a37C-on. Fennáll az alattomos TSS (toxikus sokk szindórma) veszélye!

- TAMPON-mert a hüvelybe kell felhelyezni,és ugyanúgy a menstruációs vér felfogására szolgál, mint egy tampon.VISZONT a szilikonAQUA-TAMPON csak összegyűjti a vért,nem szív fel semmit, és nemhagyműszálmaradványokatbenned, valamintnem szárítja ki a hüvelyflórádat, mint egy hagyományos tampon.