WiseTree Naturals Rózsagyökér kapszula stressz ellen 60 kapszula

Cikkszám: wtn15
WiseTree Naturals Rózsagyökér kapszula stressz ellen 60 kapszula
WiseTree Naturals Rózsagyökér kapszula stressz ellen 60 kapszula
Cikkszám: wtn15
10 610 Ft
Egységár: 177 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 106 Ft
Stresszoldás és tettrekészség!

AWTN Rózsagyökér Komplexsaját erőforrásaid mozgósításával segíti mindennapi feladataid könnyebb megoldását.

Alvásproblémák, súlyproblémák, ekcéma, visszatérő derékfájdalom? A stresszre gondoltál már?

A stressz. nemcsak a hangulatodra nyomja rá a bélyegét, hanem rengeteg krónikus betegségre hajlamosít, sőt megjelenése és tartós fennállása a szervezetben is komoly válaszreakciót indít el. Amennyiben a külvilágból érkező stresszorokat nem hatástalanítod, komolyan veszélyeztetet szervezeted egészségét.

Az optimális mentális és fizikai aktivitás fenntartása érdekében érdemes étrend-kiegészítővel is támogatni a szervezetet. AWTN rózsagyökér kapszulaa gyógynövények kombinációjának köszönhetően,stresszoldó, feszültségoldó,méregtelenítő és antioxidáns hatású összetevői révén képes lehet hatékonyan védeni a szervezet egyensúlyát astressz ellen, és megtartani a sejt anyagcsere folyamatait.

A mellékvesék által termelt hormon, a kortizol funkciója a szervezet felkészítése a stresszhelyzetekben szükséges többlet erőfeszítésre. Hosszasan fennálló stresszes állapot, vagy az állandó feszültség hatására azonban előbb-utóbb sokaknál amellékvese kifáradástünetei is jelentkeznek. Amellékvese kifáradásleggyakoribb jelei a tartós fáradtság, ingerlékenység, szorongás, alvászavarok, de a hormonrendszer komplexitása következtében gyakran egyéb krónikus panaszok; hajhullás, testsúly problémák, meddőség, nőgyógyászati problémák is megjelenhetnek. Astresszoldástehát nemcsak a jó hangulat fenntartása szempontjából fontos. Tegyél astressz ellen! Arózsagyökér kapszulajótékony hatása, komplex összetétele révén egyszerre támogatja egészséged, jókedved és teljesítőképességed megőrzését!

A szervezet számára azonban nemcsak az érzelmi stressz jelent nehézségeket. A kiegyensúlyozatlan táplálkozás, a vízben, a levegőben, az élelmiszerekben található vegyi anyagok feldolgozása, a fizikai erőkifejtés mind-mind megoldandó feladat a szervezeted számára. Az egyre szaporodó feladatok jelentette állandó stressz pedig nemcsak mentálisan, de fizikailag is megviselheti szervezetedet. Ennek a jelei közé tartozhatnak a fáradtság, a koncentrációs zavarok, de a krónikussá váló emésztési problémák, a vissza-visszatérő ekcémás bőrtünetek, a látszólag ok nélküli fájdalmak is.

60db