Vitamin bottle Ginseng, Guarana, Ginkgo Biloba kapszula

Cikkszám: vb56
Vitamin bottle Ginseng, Guarana, Ginkgo Biloba kapszula
Vitamin bottle Ginseng, Guarana, Ginkgo Biloba kapszula
Cikkszám: vb56
4 400 Ft
Egységár: 147 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
A szellemi, testi, szexuális frissesség, nagyobb teljesítmény érdekében!

AGinsengginzenozidjai jótékony hatással vannak a stressz tünetei megszüntetésére, növelik a fizikai-, és szellemi teljesítőképességet, csökkentik a fáradtság, kimerültség tüneteit, növelik a koncentrálóképességet. Poliszacharidjai immunerősítő-, vírus-, és baktériumölő hatásúak. Panaxonjai csökkentik a vércukorszintet. Egyes tanulmányok szerint, összetevői egyes frakciói erős antioxidáns hatásúak, jelentős szerepet játszanak az érelmeszesedés, máj-, és szembetegségek kialakulásának megelőzésében.

AGuaranajavítja a testi-, szellemi teljesítőképességet, fájdalomcsillapító hatása is ismert. A benne található növényi koffein és származékainak köszönhetően fokozza a szívösszehúzódások erejét, fokozza a vizelet kiválasztást, a zsírok-, és cukrok bontását, fokozza a gyomornedv kiválasztását.

AGinkgo Bilobalevele hatóanyagai javítják az oxigénfelvétel növelése révén az agyi vérellátást. Értágító hatása által a bőr és izmok jó vérellátását is biztosítja, fokozza az anyagcserét. Javítja a fizikai-, és szellemi teljesítőképességet. Előszeretettel alkalmazzák az öregkori elbutulás (demencia) kezelésére.
30db