Vitaking Cardiolic Formula

Cikkszám: vk99
Vitaking Cardiolic Formula
Vitaking Cardiolic Formula
Cikkszám: vk99
5 900 Ft
Egységár: 98 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
Vitaking Cardiolic Formula négyféle természetes hatóanyagot tartalmaz.

Azomega-3zsírsav kiváló tápanyag javasolt a rendszeres fogyasztása. Az omega-3 zsírsavakat EPA és DHA alkotja. Ezen tápanyagok igazolt hatásai:
- Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
- A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához –a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el
- Hozzájárul a normál látás fenntartásához is– a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető elAQ-10 koenzimmegtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladtával csökken a termelődése, ezért érdemes kiegészítők segítségével pótolni. Ha ez nem történik meg, szervezetünk jelezni fogja a hiányát.Afokhagymaegy igazi tradícionális fűszer- és gyógynövény, évezredek óta fogyasztják az emberek. Nem véletlenül. Azon felül, hogy kiváló íze van, egészségünkre is pozitívan hat. A fokhagyma kivonat előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet.

Azl-karnitinlényeges szerepet tölt be a szervezet energiatermelő folyamataiban. Normál esetben gond nélkül termelődik szervezetünkben, de ha nem fogyasztunk elegendő mennyiségű ételt, amelyek segítik a termelődését, akkor megáll ez a folyamat, és hiányt szenvedünk.
60db