Parajdi étkezési só 1kg

Cikkszám: pal436
Parajdi étkezési só 1kg
Parajdi étkezési só 1kg
Cikkszám: pal436
620 Ft
Egységár: 0,62 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft
Elgondolkodott már azon, hogy miért fontos a szervezete számára a só, ez az egyszerű fehér por, amit minden nap használ ételei ízesítésére?

A legtöbb ember számára Só elsősorban ételízesítő, valójában ettől sokkal, de sokkal több. Miért?

Az emberi szervezet vízből és sóból áll. A só alatt nem a hagyományos értelemben vett finomított konyhasót értjük, hanem a természetben előforduló, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző minőségű és mennyiségű ásványi anyagok vannak.
-

De milyen hatással van a só fogyasztása a szervezetünkre?

Tekintsünk át röviden néhány tényt:
- A vesének szüksége van sóra a túltengésben lévő savak leépítéséhez és azoknak vizelettel történő kiválasztásához. Ha a szervezet sóban szegény, egyre jobban elsavasodik.
- Ha elegendő víz és só van a szervezetben, akkor mint természetes antioxidánsok eltávolítják a toxikus salakanyagokat.
- A só szükséges a rák megelőzésében és kezelésben. A rákos sejtek oxigén jelenlétében elpusztulnak.
- A só nélkülözhetetlen az izomzat és az erőnlét fenntartásához. (A parajdi fürdősó megakadályozza az izomgörcsöket, ezért sportolóknak is ajánlott a rendszeres használata,)
- A só csökkenti a szívritmus zavarokat és fontos szerepet játszik a vérnyomás szabályzásában.
- Cukorbetegségnél a só segít a vércukor szintet egyensúlyban tartani és csökkenti az inzulin szükségletet. A víz és só csökkenti a szem és érrendszeri károsodásokat.
- A só szükséges az emésztéshez, a tápanyagok felszívódásához.
- Sóra van szükség a csontozat erősítéséhez.
- A só megvéd a visszerek és a hajszálerek repedésétől.
- És nem utolsó sorban, a só fontos a libidó megőrzésében.Az emberi szervezet vízből és sóból áll. A só alatt nem a hagyományos értelemben vett finomított konyhasót értjük, hanem a természetben előforduló, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző minőségű és mennyiségű ásványi anyagok vannak. Ezek közül a parajdi a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz.

A só nem más, mint folyékony napenergia, mértani szerkezetben megkötve, ami képes életet létrehozni és fenntartani. Kb. 250 millió évvel ezelőtt a napfény energiája kiszárította az Ősóceánt, ez az energia van a sókristály rácsaiban tárolva. Víz hozzáadásakor ezt az energiát felszabadítjuk, a sóban lévő elemek ionizálódnak, így kialakul egy energia tenger, ami csak arra vár, hogy életet adjon, illetve fenntartson.

Tudta?
- hogy az emberi test több, mint 70%-a víz?
- hogy a magzatvíz egy 37 fokos 1%-os sóoldat, ami azonos az Ősóceán só koncentrációjával?
- hogy az emberi agy 90%-a víz?
- hogy só nélkül az emberi agy nem lenne képes egyetlen egy gondolatra sem?Plinius szerint: A kristálysó az emberiség legfontosabb orvossága.

A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. A parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik)nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Tapasztalhatjuk a fürdősó használata után, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is.

Mire ajánljuk?
- Bőrbetegségekre,
- anyagcsere zavarokra,
- mozgásszervi betegségekre,
- stressz csökkentésére,
- légúti betegségekre,
- allergiára,
- fog- és szájápolásra,
- alvászavarok megszüntetésére,
- salaktalanításra, méregtelenítésre és sok egyéb más kínra-bajra.
1000g