Méhkenyér 100g

Cikkszám: manu13
Méhkenyér 100g
Méhkenyér 100g
Cikkszám: manu13
4 680 Ft
Egységár: 47 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
A méhkenyér orvosok által is elismert tápláló eledel, mely több mint 150 bioaktív összetevőből áll.A méhkenyeret a méhek virágporból, propoliszból és méhviaszból erjesztik a kaptárban,különleges körülmények között. Az erjesztés 3 hónapig tart, mely után elkészül a méhkenyér, egy rendkívül hatékony immunerősítő és méregtelenítő hatású anyag.

A méhkenyér agyomorés a belek barátja.Magas tejsav tartalma hozzájárul az emésztőrendszer kiegyensúlyozásához. A rengeteg ásványi anyag és nyomelem a méhkenyérben, a salakanyagok távozását segíti a vastagbélből.

Minden férfinak ajánlott 45 év felett a méhkenyér kúra évente 2-3 alkalommal, 6-7 hétig.Prosztata-megnagyobbodás ellen számtalan vizsgálat igazolta eredményességét.

Oroszország 100 éveseinek nagy része méhész és jó egészségnek örvend. Ezt a csodálatos kort,a méhkenyér és a virágpor napi szintű fogyasztásával érik el.

A méhkenyér szuperélelmiszer, azazképes az emberi szervezetet ellátni szinte az összes legalapvetőbb tápanyaggal,melyek szükségesek a test szerveinek kiegyensúlyozott működéséhez. A méhkenyérben lévő ásványok,nyomelemekés vitaminok nagyon könnyen felszívódnak, így azoknak, akiknek a bélflórájuk sérült vagy nem megfelelően működik egy jó választás.

Gyerekek számára segít a rendszertelen táplálkozásból eredő tápanyaghiány elkerülését. Napi néhány szem elrágcsálása gyorsan pótolja azokat a vitaminokat, ásványokat és nyomelemeket, amelyekből éppen hiányt szenvedünk.A méhkenyér antibiotikumként is működhet a szervezetben.

A méhkenyér a bélrendszer betegségeinél sokak számára támogatta már a gyógyulást, így az enterocolitis, a vastagbélgyulladás, a krónikusszékrekedésesetén ajánlott.A méhkenyér támogatja a bélflórát, tisztítja a vastagbelet.

A méhkenyér ajánlott hajhullás esetén is,erősíti a hajat, magas B-vitamin és triptofán tartalmával.

Reumaesetén ugyancsak ajánlott a bevitele.Az izületi gyulladásokhoz kapcsolódó betegségeknél, a méhkenyér jelentős zsírsav tartalmával járul hozzá a gyógyuláshoz. Csökkenti a gyulladást.

Jótékonyan hat a rossz koleszterin szintjére.Hatásosan szüntetheti meg a pollen allergiát.Virágpor allergia esetén, a kúrát a kezdetben csak fél méhkenyér szemmel kezdjük, hogy megfigyeljük a hatásokat. Cukorbetegek a méhkenyeret ne fogyasszák.

A méhkenyér egy újra felfedezettszuperétel, mely a városokban élő emberek számára jó választás, a fokozottan szennyezett mindennapok, a nem kiegyensúlyozott táplálkozásból eredő testi károk enyhítésére, megszüntetésére.A méhkenyér kúrák regenerálják a májunkat,a legfontosabb kiválasztó szervünket, javítják a vastagbelünk működését, ezzel javítja más tápanyagok hasznosulását a szervezetünkben.

Forrás:napidoktor.hu
100g