Medinatural Anti-Aging | C-vitaminos arctisztító gél

Cikkszám: mn75
Medinatural Anti-Aging | C-vitaminos arctisztító gél
Medinatural Anti-Aging | C-vitaminos arctisztító gél
Cikkszám: mn75
4 870 Ft
Egységár: 32 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 49 Ft
MediNatural C-vitaminos arctisztító gél

Minden nő tetszeni akar. Mindig, mindenhol és mindenkinek, de elsősorban az őt körülvevő férfiaknak. Persze lehet tiltakozni ezen állítás ellen, de teljesen felesleges, ez ősidők óta így van és így is lesz, amíg világ a világ. Az már más kérdés, hogy vajon milyen nő tetszik a férfi nemnek. A skála széles, hiszen mindegyiknek más és más, egyvalamiben azonban egyetértenek: az egészen biztos, hogy csakis az ápolt nőre emelik rá egyáltalán a tekintetüket.Egy szépen elkészített sminkre időt kell szánni és amikor hazaérünk egy fáradt nap után az is időigényes, hogy alaposan lemossuk ezt a sminket és megtisztítsuk arcunkat.

Természetesen az arctisztítás akkor is elengedhetetlen, ha nem festjük magunkat, hiszen a napi szennyeződés eltávolítására nem elég a víz. Akinek ismerősek ezek a tevékenységek, azt is tudja, hogy a megfelelő arctisztítót nem is olyan könnyű kiválasztani és mi most pontosan ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Ma már olyan széles a paletta, van arctisztító krémes kivitelű, létezik tonik és arctisztító kendő, sőt már arctisztító víz is.

Webáruházunkban csupa olyan terméket kínálunk, ami természetes összetevőket tartalmaz, úgy, mint legújabb arctisztítónk, aMediNatural C-vitaminos arctisztító gél.

Ezt az arctisztítót nem tesztelték állatokon, nem tartalmaz állati eredetű komponenst és száz százalékban magyar termék.Külön kiemelnénk az alábbi nagyszerű alkotóelemeket, melyeket tartalmaz ez a fantasztikus termék: 5% stabil C- vitamin -Sodium Ascorbyl Phosphate, + Hialuronsav + Gotu Kola + E vitamin + Aloe vera + Sodium PCA


Részben ezeknek és a többi hatóanyagnak köszönhetően sikerült egy olyan kiváló terméket megalkotni, amely egyedülálló a maga nemében. Része anti-aging termékcsaládunknak, mely csupa natúrkozmetikumokból áll.Textúrája gél állagú, mely kellemessé teszi használatát és tisztítás után bőrünk egyáltalán nem húzódik majd, mint egyéb arctisztítók esetében.

A MediNatural C-vitaminos arctisztító gélnagyszerűsége abban rejlik, hogy már a sminklemosás illetve arctisztítás periódusában kifejti hatását, ami az öregedés látható nyomai ellen irányul. Feltöltő hatása van, kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan tisztít, miközben óvja a bőr természetes védőrétegét. Fantasztikusan kiegészíti az anti-aging termékcsalád egyéb tagjainak hatását és előkészíti számukra az arc bőrét, felerősítve ezzel hatékonyságukat.


Kinek ajánlott a MediNatural Arctisztító gél használata?


Mindazoknak, akik:

• tudják, hogy nagyon nagy szerepe lehet bőrük megóvásában annak, hogy milyen kozmetikumokat használnak.
• tudomásul veszik, hogy lefekvés előtt nem csak fogat kell mosni.
• nem hajlandóak megadni magukat az évek múlásának.
• odafigyelnek arra is, hogy milyen körülmények között készülnek azok a készítmények, amelyeket az arcukra kennek.
• a natúrkozmetikumokat részesítik előnyben a mesterséges krémekkel szemben.
• akik szeretnék megőrizni a bőr egyensúlyát és elősegíteni az arcápoló olajok, szérumok és krémek optimális felszívódását.
• akik olyan arctisztító megoldás után kutatnak ahol a hatékonyság, a gyengédség, az anti-aging hatás mind együtt vannak.Ha ezek közül valamelyikben magadra ismertél, ne keress tovább, a MediNatural C-vitaminos arctisztító gél a te arctisztítód.


Már az első használatkor csodálkozni fogsz, hogy arctisztítás után milyen puha és rugalmas lesz a bőröd, tapintása pedig kellemes. Ha arcápolásod következő fázisában anti-aging termékcsaládunk másik tagját használod, nyugodtan térhetsz nyugovóra, hiszen miközben alszol, ezek a kozmetikumok szépen forgatják vissza az idő kerekét. Reggel mosolyogva nézhetsz tükörbe és az új nap elé.Összetevők/Ingredients:Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glycerin, Cocamidopropyl Betain, Caprylil/Capryl glucoside, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Sodium PCA, Caprylyl Glycol /Ethylhexylglycerin, xanthan gum, Tocopherol, parfum, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis leaf extract, Citronellol.