A kutatók figyelmét sem kerülte el a Kombucha emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatása. Egy 2018-ban zajlott kutatás eredményei azt mutatják, hogy a Kombucha rendszeres fogyasztása jótékonyan támogatja a mikrobiom összetételét (4).
A papaya a természtgyógyászatban régen ismert gyógynövény, az egyetlen, amely jelentős mennyiségű papain enzimet tartalmaz. A papain az emésztés során elbontja a fehérjéket, és így azok könnyen emészthetővé válnak.
Fogyasszon Ön is tradícionális Kombucha italt Papayával, amely létfontosságú enzimekkel, szerves savakkal támogatja emésztőrendszere működését.
Mentes tulajdonságok:
Aki manapság ad az egészségére, az ezt issza étkezés előtt, vagy után, hogy elkerülje az emésztési gondokat.
Nettó térfogat: 500 ml
500 ml koncentrátumból 4,5 l kombucha ital készíthető
Összetevők: Víz, cukor*, fekete tea, zöld papaya (9%), kombucha tenyészet.
Alkoholtartalom: 1,5 % (v/v).
Felhasználási útmutató: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25ml) koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható.
Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!
A koncentrátumban előforduló esetleges szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság.
Hígítási arány: 1:8
*A kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amikből élettanilag hasznos anyagok jönnek létre.
Miért ne legyen finom, ami egészséges?
További ötletek a felhasználáshoz: