Himalaya Mint Fresh Herbal Toothpaste (75 ml) Frissítő mentás gyógynövényes fogkrém

Cikkszám: him27
Himalaya Mint Fresh Herbal Toothpaste (75 ml) Frissítő mentás gyógynövényes fogkrém
Himalaya Mint Fresh Herbal Toothpaste (75 ml) Frissítő mentás gyógynövényes fogkrém
Cikkszám: him27
1 170 Ft
Egységár: 16 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Frissítő hatású gyógynövény összetevői egyszerre biztosítják számodra a hosszantartó friss leheletet és az egészséges fogínyt. Fluoridmentes gél-állagú fogkrém.

Kinek ajánljuk?
Elletaria cardamomum
- Ha fluoridmentes, természetes aktív hatóanyag tartalmú terméket keresel.
- Kedveled a gél-állagú, frissítően mentolos ízű, növényi összetevőjű fogkrémeket.
- Szeretnéd megerősíteni, egészségesebbé tenni a fogínyedet.Miért ezt a krémet válaszd?
- A fogkrém aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű.
- Parabénmentes, fluoridmentes, vegetáriánus.
- 12 órás védelmet biztosít a káros baktériumokkal szemben.
- Hosszantartó friss leheletet biztosít.Milyen hatásra számíthatsz?

A Himalaya Herbals Mint Fresh fogkrém gél formulája hosszantartó friss leheletet biztosít, miközben gyógynövény összetevői 12 órás védelmet nyújtanak a káros baktériumokkal szemben. Amiswakés aszegfűszegösszehúzzák a nyálkahártya szöveteit, ezzel csillapítják az esetlegesen jelentkező fogínyvérzést. Azédesköményés akardamomantimikrobiális hatása gátolja a szájüregben a káros baktériumok elszaporodását, ezáltal egészségesebb lesz a fogíny és frissebb a lehelet.

Így használd:

A fogkrém jótékony hatásait rendszeres használat mellett fejti ki, ezért a fogak ápolása legalább naponta kétszer javasolt. Fogmosást követően alaposan öblítsd ki a szádat és a visszamaradt fogkrémet lehetőség szerint ne nyeld le. Hat éves vagy annál fiatalabb gyermek esetében borsónyi mennyiséget tegyél a fogkefére, és ügyelj rá, hogy fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!
Eugenia caryophyllus

Fő összetevők:
- Indiai kapor(Peucedanum graveolens): A kellemetlen szájszag megelőzésére.
- Édeskömény(Foeniculum vulgare): Szövetösszehúzó hatású, ezért feszesíti a fogínyt. De antimikrobiális tulajdonságai miatt is rendkívül hasznos.
- Miswak(Salvadora persica): Összehúzó tulajdonságai miatt erősíti a fogínyt. Mivel gátolja a fogkőlerakódást, jótékony hatással van a fogszuvasodás megelőzésére is. Segít enyhíteni a megduzzadt fogíny gyulladtságát és megelőzni a fogínyvérzést.
- Szegfűszeg(Eugenia caryophyllus): A szegfűszegből nyert esszenciális olaj antiszeptikus hatásának köszönhetően segít elpusztítani a szájüregben előforduló bacilusokat. Asztringens és gyulladáscsökkentő tulajdonságaival védi a fogínyt.
- Kardamom(Elletaria cardamomum): Antimikrobiális hatása miatt gátolja a szájüregben a káros baktériumok elszaporodását.Tárolás:

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után 6 hónapig használható fel.