Herbline Hajolaj hajhullás ellen

Cikkszám: hl89
Herbline Hajolaj hajhullás ellen
Herbline Hajolaj hajhullás ellen
Cikkszám: hl89
6 270 Ft
A vásárlás után járó pontok: 63 Ft
Hatóanyagai: Amla, brahmi, bhring-raja kivonat.

Használata: erős hajhullás esetén az olajat 36-38 oC-ra felmelegítve bemasszírozni a fejbőrbe és a hajba. Legalább 2-3 óráig hagyjuk törölközõvel becsavart hajunkon.

Kiszerelés: 100 mlA hajhullás ellenszere

Gyakran előfordul, hogy valamilyen okból elkezd hullani a hajunk és ez ijesztõ lehet, ha túlzott mértékben történik. Ennek számos oka lehet, többek között a stressz, a helytelen életmód, vitaminhiány, egy rossz sampon, vagy gyakori hajvasalás. Megelőzhetjük a fejbőrünk és hajhagymáink károsodását a megfelelő sampon használatával!

A sampon akkor ideális, ha megállítja a hajhullást és elősegíti a haj újra növését. Ha nem kezeljük fejbõrünket, a folyamat végül kopaszodással és a haj teljes elvesztésével végződhet.

Az ajurvédás hajolaj remek választás Önnek, ha a hajhullás problémájával küzd! Segít megállítani a hajhullást, gyógyítja a fejbőrt és újraéleszti a hajhagymákat. Ha fakó, élettelen a haja, hajolajunk új, ragyogó fényt ad neki. Hajkoronája nem csak gyönyörű, hanem egészséges is lesz termékünktõl.

A természetes alapanyagokkal elkerülheti az allergiás reakciókat és a további tünetek megszûnnek. Nem marad más, csak a puha és csillogó haj!

Próbálja ki, hogy tartósan megõrizhesse haja épségét és szépségét!