Herbline Bőrradír problémás bőrre

Cikkszám: hl8
Herbline Bőrradír problémás bőrre
Herbline Bőrradír problémás bőrre
Cikkszám: hl8
3 960 Ft
Egységár: 79 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft

Problémás bőr ápolására. Finom, szemcsés anyaga dió és gabonamagvak segítségével távolítja el az elhalt hámsejteket. Különleges összetételénél fogva fertőtleníti és hidratálja a bőrt. Rendszeres használatával a bőr simává és sugárzóvá válik.

Használata:
- Csak abban az esetben használjuk ezt a szemcsés bőrradírt, ha nincsen az arcunkon kiterjedt gyulladás! Ha csak kisebb részek vannak begyulladva, úgy ezeket hagyjuk ki és csak a többi részt radírozzuk!
- A már előzetesen megtisztított bőrre használjuk.
- A szem körüli finom bőrt hagyjuk ki! Kis borsónyi mennyiséget a vizes ujjainkra téve először oszlassuk el az ujjainkon, majd az egész arcfelületen.
- Ezután újra megnedvesített ujjainkkal laza, nem erőteljes mozdulatokkal körkörösen simítsuk át a teljes arcot.
- Szükség szerint, ha száraznak érezzük a radírt vagy leperegne, újra nedvesítsük be az ujjainkat és folytassuk a radírozást.
- Majd langyos bő vizes korongvattával vagy szivaccsal mossuk le az arcról.Hatóanyagai: neem és brahmi, bazsalikom, Gotu Kola, pálmaolaj, napraforgó olaj (E vitamin)

Kiszerelés: 50 g

Összetevők: tisztított víz, pálmaolaj, agyagkeverék, napraforgóolaj, Azadirachta indica (Miatyánkcserje), Centella asiatica (Gotu Kola), dió, bazsalikom, parfüm, nátrium- benzoát, Acnibio, fenoxietanol

50g