Herba Gold Dentomed Foggél Menthol 150 ml

Cikkszám: biyo2
Herba Gold Dentomed Foggél Menthol 150 ml
Herba Gold Dentomed Foggél Menthol 150 ml
Cikkszám: biyo2
Rendelhető
5 460 Ft
Egységár: 36 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft

Lehetséges, hogy megtalálta azt a foggélt, amire valóban vágynak fogai? A Herba Gold mentholos foggél természetes, igazolt hatású anyagok összessége, mely védi a fogíny és a száj nyálkahártyájának egészségét.

Intenzíven tisztítja a fogakat a képződött lepedéktől. A hatóanyagok egymás hatását kiegészítik, illetve felerősítik. A foggélben lévő gyógynövény komplexintenzív gyulladáscsökkentő, szájfertőtlenítő,regeneráló, sebgyógyí-tó,antibakteriális, vérzéscsillapító, a fogínyt erősítő, feszesítő, antioxidáns tulajdonságú.

A Q10 co-enzim - felerősítve a gyógynövény- komplex hatását - gondoskodik a fogíny szöveteinek feszességéről, rugalmasságának megtartásáról. Mentholos ízesítésű.

-intenzív tisztítás-hosszantartó friss lehelet-ínygyulladás enyhítése


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Hagyományos módon használva naponta legalább kétszer, de ha szükséges, akár több alkalommal a fogakat alaposan megtisztítjuk a foggéllel, majd a szájunkat kiöblítjük.
A fogíny „edzésére” ajánlatos az esti fogmosás után a fogínyt vékonyan a foggéllel bekenni, 5-6 perc után a szájat alaposan kiöblíteni. Ezután alkalmazzuk a Szájvizet.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:
Fő összetevők:árnika-, kakukkfű-, mirha-, centella asiatica kivonat, Q-10 co-enzim, C-vitamin

150ml