Kategóriák
- Újdonságok
- Akciós termékek
- MENTS MEG! - Közeli lejáratú vagy csomagolássérült termékek
- Étrendkiegészítők
- Egészséges élelmiszerek, italok
- Aszalt gyümölcsök
- Csíramagok
- Csokialapanyagok
- Diabetikus élelmiszerek
- Ecetek
- Édes és sós nassolnivalók
- Édesítőszer, cukor, só
- Fasírtporok, szendvicskrémporok
- Fűszerek
- Gluténmentes élelmiszerek
- Gyümölcslevek, zöldséglevek
- Kávé
- Konzervek
- Laktózmentes tejek, sajtok, gabonaitalok
- Tejpótló italporok
- Lekvárok, Szörpök
- Lisztek, pelyhek, egyéb gabonafélék
- Magok
- Mézek
- Olajok
- Pástétomok, szendvicskrémek
- Sütőforma
- Tészták
- Viva Natura Szárítmányok
- Vizek
- Fehérjék
- blnce MIX őrlemények
- Superfood-ok
- Bébiételek
- Paleolit táplálkozás
- Teák
- Víztisztítók
- Szépségápolás, higiénia
- Holt-tengeri kozmetikumok
- Rovarriasztók
- Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok
- Szappan- és krémkészítés alapanyagai
- Aromaterápia
- Könyv, CD
- Ajándékötletek
- Egyéb
Termékajánló
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek
Rövid leírás a termékről |
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb alapanyagokból készült szirupok alternatívája. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben, édesítőereje közel azonos a cukorhoz képest. Granulátum jellegű, fehérítetlen és finomítatlan cukorhelyettesítő,nincs kókuszíze. Hogyan készül? A 100%-os tisztaságú kókuszcukrot semmilyen egyéb édesitőszerekkel nem elegyítik. A kókuszcukrot csakis a kókuszpálma, a bontatlan kókuszvirág nektárjából (SAP) gyártják. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek. Előnyei: - A kókuszcukor glikémiás indexe a nádcukoréval (68), a legtöbb mézével (55) és az agavéval (27–41) szemben alacsony, 35-ös GI-vel rendelkezik. Ez azért tekinthető érdekesnek, mert fruktózt, glükózt és emellett magasabb GI-ű szacharózt is tartalmaz, mégis máshogy működik. - Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható, így a cukrászatban is egy vonzó összetevő. - A kókusznektár cukor számos tápanyagot és ásványi anyagot is tartalmaz, mint például a kálium-, magnézium-, cink-vagy vas. Illetve a B1-, B2-, B3-, B6-és C vitamin kiváló természetes forrása, emellett 17 féle aminosavat tartalmaz,ezek közül legmagasabb a glutamin tartalma. Aromái pedig a lelket melengetik, ünnepi hangulatot csempésznek ételeinkbe. - Lassabb felszívódása és értékes anyagai miatt a természetes és egészséges táplálkozás alapanyagává lehet, Illetve segítség lehet a fogyókúrázók, de édességre vágyók számára is. Felhasználási javaslat: A kókuszcukorral a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható. Fogyasztható közvetlenül édesítőként, használható sütéshez, főzéshez egyaránt. Íze és illata karamellszerű. Érdekessége, hogylehet karamellizálniis, ellentétben a xilittel és a steviával! Édesítőereje közel azonos a cukoréval. Felhasználható bármilyen hideg vagy főtt, sült étel, illetve italok édesítéséhez. Azokban a készítményekben pedig, ahol eleve egy karamellás íz a jellegadó, nagyszerű ízt biztosít. Kávékhoz, karamellás tejhez, kakaó, vagy karob italhoz is kiválóan harmonizál. A gofri, palacsinta, müzlik, távol keleti ételek vagy akár egzotikus koktélok, mártások, szószok páratlan édesítője. Származási hely: Indonézia Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül. |
Link |
http://www.babibiobolt.hu/webaruhaz/egeszseges-elelmiszerek-italok-1-7994/eden-premium-kokuszvirag-cukor-250g/467952/
|
Kiegészítő termékek |
3 490 Ft
2 070 Ft
1 780 Ft
1 799 Ft
1 420 Ft
1 725 Ft
|
Vélemények a termékről