Kategóriák
- Újdonságok
- Akciós termékek
- MENTS MEG! - Közeli lejáratú vagy csomagolássérült termékek
- Étrendkiegészítők
- Egészséges élelmiszerek, italok
- Aszalt gyümölcsök
- Csíramagok
- Csokialapanyagok
- Diabetikus élelmiszerek
- Ecetek
- Édes és sós nassolnivalók
- Édesítőszer, cukor, só
- Fasírtporok, szendvicskrémporok
- Fűszerek
- Gluténmentes élelmiszerek
- Gyümölcslevek, zöldséglevek
- Kávé
- Konzervek
- Laktózmentes tejek, sajtok, gabonaitalok
- Tejpótló italporok
- Lekvárok, Szörpök
- Lisztek, pelyhek, egyéb gabonafélék
- Magok
- Mézek
- Olajok
- Pástétomok, szendvicskrémek
- Sütőforma
- Tészták
- Viva Natura Szárítmányok
- Vizek
- Fehérjék
- blnce MIX őrlemények
- Superfood-ok
- Bébiételek
- Paleolit táplálkozás
- Teák
- Víztisztítók
- Szépségápolás, higiénia
- Holt-tengeri kozmetikumok
- Rovarriasztók
- Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok
- Szappan- és krémkészítés alapanyagai
- Aromaterápia
- Könyv, CD
- Ajándékötletek
- Egyéb
- Egészséges ételek, italok
Termékajánló
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek
Rövid leírás a termékről |
A kakaó közismerten az egyik legösszetettebb élelmiszer a világon, amajáknál és aztékoknál a kakaó szent fa volt. Több, mint 300 aktív alkotórészttartalmaz, mint például feniletilamin és szerotonin (mindkettő antidepresszánsként ismert); anandamid(az öröm és boldogság érzését segíti elő); teobromin és dopamin (mindkettő az idegrendszert stimulálja). A kakaó jókedvre derít, az öröm és megelégedettség érzetét váltja ki. Magas antioxidáns-tartalma védi a sejteket, így lassíthatja az öregedési folyamatokat. Kétszer annyi antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor, és háromszorannyit, mint a zöld tea. A legtöbb antioxidáns flavonoidként található meg benne. Az antioxidánsok védenek minket a szennyezett környezetben, rossz táplálékban, természetes radioaktivitással keletkezett szabadgyökök hatásától. A kakaó omega-6 telítetlen zsírsavat tartalmaz, amely azonban a csokoládéban pörköléssel elértéktelenedik, és ártalmas transzzsírsavakká alakul át. Akakaóbab gazdag ásványi anyagban, különösen magnéziumban, kénben, káliumbanés kalciumban, de tartalmaz vasat, krómot, cinket, rezet, mangánt és nátriumot. A kakaó előnyei: - növeli az energiaszintet - afrodiziákum - hangulatjavító - véd a szív- és érrendszeri betegségek ellen - javíthatja a vérkeringést, véralvadásgátló - semlegesítheti a káros szabad gyököket A bio kakaópor kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó kakaóbab felhasználásával készült, hozzáadott cukor nélkül. Felhasználási javaslat: Mértékletes fogyasztása leginkább napközben ajánlott. Használhatjuk a reggeli gabonapehelyhez, kásához, joghurthoz adva, de sütemény, puding vagy bármilyen csokoládés édesség készítéséhez is tökéletes Tejben, tejhelyettesítőben oldva, mézzel vagy nádcukorral édesítve finom kakaóital készíthető belőle. Fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet valamint az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen tartandó! Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült. |
Link |
http://www.babibiobolt.hu/webaruhaz/egeszseges-elelmiszerek-italok-1-29672/eden-premium-bio-kakaopor-100g/467765/
|
Kiegészítő termékek |
1 759 Ft
1 420 Ft
7 595 Ft
1 130 Ft
|
Vélemények a termékről