Dr. Immun Gyógynövényes hajcseppek 50ml

Cikkszám: dri2
Dr. Immun Gyógynövényes hajcseppek 50ml
Dr. Immun Gyógynövényes hajcseppek 50ml
Cikkszám: dri2
4 090 Ft
Egységár: 82 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 41 Ft
DR. IMMUN Hajszesz - 100%ban természetes hajhullás elleni termék!

Összetétel: A DR. IMMUN Hajszesz 24 gyógynövény és Aloe vera alkoholos-vizes kivonata! A haj számára fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, éterikus olajokat, szénhidrátokat, festékanyagokat, antibiotikumokat, glikozidokat, szaponinokat, keserűanyagokat, cserzőanyagokat, szerves savakat, fitoncidákat, karotinoidokat, kumarinokat, és lektineket tartalmaz. 100%-ban természetes, mentes bárminemű mesterséges illat-, színező-, és tartósító anyagtól.

Mi indokolja a használatát? Egyoldalú táplálkozás, felszívódási zavarok, betegségek következtében a hajgyökerek táplálékhiánya hajhulláshoz vezethet.
A tápanyagokat azonban kívülről is pótolhatjuk a DR. IMMUN Hajszesz segítségével!
Vegyi anyagokból álló modern hajápolásunk, pl. dauer, hajfestés, következtében hajhagymáink könnyen károsodhatnak. Életünk előrehaladtával a hormonális változások további negatív hatásokkal gyengítik őket férfiaknál és nőknél egyaránt .
A Dr. IMMUN Hajszesz azonban ellenállóbbá teszi a hajhagymákat ezekkel a változásokkal szemben.

Hatás: Eleinte csökkenti, majd megállítja a túlzott hajhullást, és zsírosodást. Ezenkívül gyulladásgátló, bőrtápláló, sejtregeneráló, antioxidáns, vérkeringést javító és antibiotikus hatású. Megtisztítja a fejbőrt a méreganyagoktól, kórokozóktól helyreállítva egészséges pH értékét, ezáltal elősegíti az új hajszálak növekedését. A DR. IMMUN Hajszesz rendszeres használatával regenerálhatja még az inaktív hajhagymákat is. Fontos azonban, hogy elpusztulásuk előtt, időben kezdjük el a kezeléseket!

Alkalmazás:
Hajhullás, korpásodás, zsírosodás esetén: Eleinte érdemes nagyobb dózis által feltölteni hajhagymáinkat tápanyagokkal. Csepegtessünk 5 ml hajszeszt az egész fejbőrre, naponta 1 alkalommal, vagy 2 ml-t 2-3 alkalommal. 1ml =20 csepp. Majd masszírozzuk be körkörösen. A tünetek csökkenésekor naponta 1-szer 2 ml ajánlott a fejbőr egészére. A kúra ideje 3 hónap.
Krónikus hajhullás, hajritkulás esetén a mindennapos kezelésekre akár 6 hónapig is szükség lehet.
Hajkondícionálás, roborálás: hetente 1-2 alkalommal 5 ml hajszesszel.
Hatás fenntartás: Az eredmény megőrzése érdekében ajánlott heti 1-2 alkalommal 5 ml hajszesz használata.
A hajszeszt kezelés után nem kell lemosni, a frizura megmarad. Festett hajra is alkalmazható.
Kellemes gyógynövényes illata elősegíti a mindennapos használatát. Ne felejtsük a regenerálódás egy folyamat, nem egy-két aktus eredménye.
Kiváló termékünk mellé az Ön részéről már csak kitartó, türelmes kezelésekre van szükség a várt eredmény eléréséhez!
Tárolás: Hűvös helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve tárolandó.
50ml