Dr. Immun 25 Gyógynövényes Hajtápláló olaj 100ml

Cikkszám: dri3
Dr. Immun 25 Gyógynövényes Hajtápláló olaj 100ml
Dr. Immun 25 Gyógynövényes Hajtápláló olaj 100ml
Cikkszám: dri3
4 690 Ft
Egységár: 47 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
Milyen tünetek kezelésére alkalmas?
Ideális ápolás a száraz, töredezett és fénytelen hajnak. Kúra-szerűen alkalmazva, kiváló hajhullás,
korpásodás ellen, regeneráló hatású.

Miért nélkülözhetetlen aDr.Immun 25 gyógynövényes Hajtápláló olajrendszeres használata?
A különböző vegyszeres hajápoló szerek és kezelések, szárítják fejbőrünket és hajszálainkat. Felborítják a bőr mikroklímáját, hiszen az irritáció hatására a faggyúmirigyek vagy túl kevés vagy túl sok zsiradékot kezdenek el termelni, ami megváltoztatja környezetük pH értékét. A csökkenő savas kémhatás, már nem lesz képes megakadályozni az élősködő mikroorganizmusok elszaporodását, így fejbőrbetegségek alakulhatnak ki. A gyulladással járó fertőzések pedig károsíthatják, sőt el is pusztíthatják a hajhagymákat, ezáltal hajhullást is okozhatnak. Egy szőrtüszőből életünk folyamán kb. 25 új hajszál nő ki. Amennyiben gyakran hullik a hajunk, hamar kimeríthetjük és lerövidíthetjük a hajhagymáink élettartamát, korai és végleges kopaszodást eredményezve. Gondoljuk csak át: a kiszáradt talaj sem tud szép termést adni!

Mi az előnye más termékekkel szemben?
A balzsam szó eredeti jelentése: forró égövi növények illóolajat tartalmazó gyantás nedve. Tehát ez a kifejezés régen kizárólag kiváló minőségű, élő anyagokra vonatkozott. Mára azonban a szintetika szintjére süllyesztették, hiszen a hagyományos hajbalzsamok összetevői többnyire élettelen vegyi anyagok. Ezzel szemben a DR. IMMUN Hajápoló Olaj az eredeti értelemben használt balzsam szó minőségi tartalmát teljes mértékben kimeríti, valamint funkcionálisan és hatásában felülmúlja szintetikus megfelelőit.
Hogyan képes erre? Kizárólag élő összetevői vannak: kiváló minőségű gyógynövények kivonatai és növényi olajok. Mentes bárminemű kémiai és állati eredetű alkotórésztől!

Mik a hatóanyagai? A hazai gyógynövények már évszázadok óta híresek magas hatóanyagtartalmukról és gyógyerejükről. Az általunk felhasznált alapanyagok szigorúan ellenőrzött gazdaságokból származnak, ezáltal biztosítva termékeink magas minőségét és megbízhatóságát.
A DR. IMMUN Hajápoló Olaj bázisolajai a kukoricacsíra és olívaolaj 25 gyógynövény hatóanyagainak szinergikus erejét rejtik magukban.

Hogyan fejti ki hatását?
A DR. IMMUN Hajápoló Olaj természetes hatóanyagai mélyen behatolnak a fejbőrbe és a hajtüszőkbe. Termékünk védőréteget képez minden egyes hajszálon, így megakadályozza kiszáradásukat, valamint erősíti és táplálja őket. Dússá, selymesen puhává varázsolja a hajat, amely ezáltal kezelhetőbbé válik. A bőr pH értékének valamint normális faggyú-termelődésének helyreállításával gátolja a gombák és egyéb kórokozók elszaporodását. A fejbőrbe történő masszírozáskor fokozza a hajgyökerek vérkeringését, segít eltávolítani a méreganyagokat, így a hajhagymák levegőhöz, tápanyaghoz jutnak. Lassítja a haj öregedését.

Felhasználási javaslat: A DR. IMMUN Hajápoló olajat hajpakolásként használjuk. Egy üveg tartalma 100 ml, mely 4 - 6 kezelésre elegendő, hajmennyiségtől függően. A száraz hajra és fejbőrre kenjük, majd alaposan bemasszírozzuk. Befedjük a fejet műanyag fejfedővel oly módon, hogy meleg közeg alakulhasson ki alatta. Majd becsavarjuk egy gőzölgő törölközővel. Ebben a természetes, hermetikusan elzárt meleg közegben a haj kb. 30-60 perc alatt magába szívja az olajban lévő hatóanyagokat. Végezetül 2 x megmossuk a hajat, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat. Ennek hatására azonban nem fog kiszáradni hajunk, mivel már elraktározta a számára szükséges tápanyag-mennyiséget és nedvességet. Használata nagyon száraz fejbőr esetén hetente 2x, egyéb esetben, szintetikus "balzsam" helyett, minden hajmosás előtt javasolt.

Eltarthatóság: Gyártástól számított 8 hónap, felbontás után minőségét még 4 hétig megőrzi.

Felhasználás előtt a kupak letekerése után, távolítsa el a műanyag cseppentőt az üvegből! Ügyeljünk arra, hogy a felhasználásra nem került olajba szennyeződés ne kerüljön, mert ez csökkenti a felbontás utáni eltarthatóságot.
Összetétel: 25 gyógynövény kivonata, bázisolajok: kukoricacsíra olaj, olívaolaj
100ml