Dr. Csabai Grape Vital grapefruitmag csepp 30ml

Cikkszám: grvit
Dr. Csabai Grape Vital grapefruitmag csepp 30ml
Dr. Csabai Grape Vital grapefruitmag csepp 30ml
Cikkszám: grvit
Raktáron 
9 620 Ft
Egységár: 321 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 96 Ft

Dr. Csabai Zsolt Phd 1986-ban fejlesztette és szabadalmaztatta az első természetes grapefruitmag kivonatot a világon. Hazánkba Dr. Csabai a terméket az 1990-es évek közepén hozta be, akkoriban mint egyetlen kivonatot a piacra. Azóta több mint 85 különböző utánzat jelent meg az európai és a magyar piacon, melyeknek semmi köze nincs a grapefriutmag kivonathoz vagy a grapefruitmag kivonat koncentrátumhoz és rákkeltő kémiai fertőtlenítő vegyületeket tartalmaznak.

A természetes sajtolás a mai napig egyedi Dr. Csabai Zsolt által szabadalmaztatott eljárárs a világon. A szabadalom tíltja a kémiai utánzatot is! Ezért is az egyetlen, eredeti!

Mint a neve is mutatja, ez egy teljesen természetes anyagokat tartalmazó, a grapfruit magjából sajtolt kivonat, amely sejtregeneráló, antioxidáns hatású, vírus és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő, táplálék kiegészítő készítmény! Ezeket a hatásokat, klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei is igazolják!

Mindennapi életünkben, egyre többet találkozunk, a vírusok, baktériumok és gombák okozta fertőzésekkel, amelyek egyre több súlyos betegség kialakulásának alapvető forrásai. Ezek megelőzésében, és ha már megtörtént a baj, a műtétek utáni sejtregenerálódásban, segít ez a nagyszerű kivonat. Pl. kezdődő stádiumban lévő daganatok, Influenza A vírus, szalmonella fertőzés, körömgomba, candida, gombás elváltozások a bőrön, bakteriális bélfertőzések stb..

Műtétek utáni szedésével, a sejtek gyorsabban regenerálódnak, és az immunrendszer hamarabb megerősödik. Ajánlatos fogorvosi beavatkozások, pl. gyökérkezelés és szájsebészeti műtétek utáni fertőtlenítő öblögetésre. Nőgyógyászati hüvelyi panaszok, gombás fertőzések gyors megszüntetésére.

Használata nincs korhoz kötve, kisgyermekek és idős emberek egyaránt szedhetik. Minden gyógyszer mellet szedhető, kivéve az antibiotikumot, a két termék, az antibiotikum és a Grape Vital között legyen legalább 3-4 óra különbség.

Háziasszonyok otthon, sterilizálásra is használhatják pl. mosáskor 40'C-on, selymeknél a megfelelő helyre 1-2 cseppet.

Megfázás, meghűlés esetén, határozottan és gyorsan enyhíti a panaszokat. Idős beteg emberek immunrendszerének megerősítésére és regenerálására is ajánljuk ezt a sokszínű és sokrétű fantasztikus szert.

Mert legfontosabb az egészségünk, és a legtöbbet a természetes eredetű anyagokkal tehetünk a megőrzése érdekében.

30ml