Csökkentett szénhidráttartalmú, sütőporos mini fánkpor. Egyszerű recept, csak víz hozzáadása szükséges. Csökkentett szénhidráttartam. Az édesítőszert is tartalmazza. Nem zsíros, kellemes íz. Dia-Wellnes lekvárokkal, öntetekkel ízesíthető.
A cukor helyett maltitot és eritritet tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra.
ÖSSZETEVŐK:
búzaliszt, búzafehérje, édesítőszer: maltit, eritrit, steviol-glikozidok, teljes tojáspor, zsíros és sovány tejpor, élelmi rost, zabpehelyliszt, tejfehérje, térfogatnövelőszer: nátrium-hidrogén-karbonát, savanyúságot szabályozó anyag: dinátrium difoszfát, stabilizátor: xanthan, só, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, aroma, enzimek
TÁPANYAG:
energia: 778 kj/185 kcal, zsír:5,4 g, ebből telített: 1,5 g, szénhidrát: 58,7 g, ebből cukor:4,8 g, poliolok:18,3 g, rost: 5,8 g, fehérje: 17,8 g, só: 1,26 g
HASZNÁLATA: 500 g DW fánkport 3-3,3 dl vízzel kikeverünk, 2 perc pihentetés után forró olajba kanállal vagy nyomózsákkal kis fánkokat szaggatunk, és mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A tetejét szórjuk meg Dia-Wellness porcukorral. Dia-Wellness kajszi baracklekvárral tálaljuk.