Bioconnect Kids BIO szuperlekvár béta-glükán tartalmú gyümölcs-zöldség koncentrátum gyerekeknek

Cikkszám: bioconnect
Bioconnect Kids BIO szuperlekvár béta-glükán tartalmú gyümölcs-zöldség koncentrátum gyerekeknek
Bioconnect Kids BIO szuperlekvár béta-glükán tartalmú gyümölcs-zöldség koncentrátum gyerekeknek
Cikkszám: bioconnect
7 570 Ft
Egységár: 36 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 76 Ft

Bioconnect Kids BIO szuperlekvár gyerekeknek:

egy ízletes bio alapanyagokból készült termék, amely védi gyermekét a fertőzésektől, hozzájárul a napi zöldség és gyümölcsfogyasztáshoz, vas tartalmának köszönhetően biztosíthatja a kiegyensúlyozott fizikai és szellemi aktivitást, segítheti az idegrendszer és az agy fejlődését, magas antioxidáns tartalmának köszönhetően erősítheti az immunrendszert, támogathatja a kiegyensúlyozott és tápanyagokban gazdag étkezést.


-
- több mint 2 kg bio minőségű zöldség-gyümölcsbőlkészült,
- magas antioxidáns hatású, flavonoid tartalmú szuperkoncentrátum,
- hazai gyártó által, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetételek,
- németországi gyártásúbéta glükánt tartalmaz,
- kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezőanyagot nem
- alacsony hőfokon, speciális eljárással készült, hogy a hatóanyagokat semmilyen károsodás ne érje
- sűrű állagú, nagyon finom, meggy ízű
- támogatja a kiegyensúlyozott, tápanyagban gazdag étkezést.

Kinek, mikor ajánlott?
- Ha gyermeked nem eszik elegendő mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt
- ha gyermeked közösségbe jár, így fokozottan ki van téve a különböző fertőzéseknek
- ha gyermeked immunrendszerét támogatni, védeni, erősíteni szeretnéd
- legyengült immunrendszer esetén, hosszú betegség után
- kórházi tartózkodás alatt
- azőszi-téli-tavaszi hónapok alatt folyamatosan,
- meghűlés, torokfájás, gyulladás vagy egyéb megbetegedéselső jelérenagyobb adagban javasolt.Az élelmiszerbiztonsági hatásvizsgálatokat az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság végezte, szakvéleményében az élesztő béta glükán biztonságosságát1,5 éves kortól vizsgálta, és teljesen biztonságosnak találta. AzOGYÉIelőírásnak megfelelően egyelőre3 éves kortóljavasolhatjuk.

Adagolás:

210 g-os kiszerelés – 1 havi adag

Megelőzésre: napi 1 teáskanál

Betegségesetén: 2-3 teáskanál

A béta-glükán a beviteltől számított 24-72 órán belül fejti ki hatását. Az utolsó bevitelt követő 48 óra múlva kiürül a szervezetből.

Összetétel:

Yestimun béta-glükán (110mg/nap, a teljes üveg 1,4%-a) bio gyümölcs (meggy: 30%, vörös szőlő (30%) és bio zöldségkoncentrátum (cékla: 30%, csicsóka:8,6%)
- Yestimun béta-glükánerősíti az immunrendszert, hozzájárul a felső légúti rendszer egészségének megőrzéséhez, aktiválja a szervezet ellenálló és védekezőképességét. A béta-gükán a beviteltől számított 24-72 órán belül fejti ki hatását. Ésszerű naponta adagolni, mivel a veleszületett immunrendszer kulcshatású sejtjeinek, a neutrofileknek (melyeket a béta-glükán hatékonyan aktivál) az élettartama legfeljebb nagyjából két nap. A béta-glükán táplálék-kiegészítést bárki használhatja napi rendszerességgel különösen járványos időszakokban.
- Bio meggy(egy üvegben 63 g sűrítmény):A magyar bio meggy erős antibakteriális hatású, kimagasló mennyiségben tartalmaz flavonoidokat, amelyek képesek megkötni a szervezetet károsító szabadgyököket. Rendkívül magas az A-vitamin tartalma, sok B-vitamin, kálium, kálcium, magnézium és vas is található benne.
- Bio cékla(egy üvegben 63 g sűrítmény): A Bioconnect Kids 30%-át kitevő cékla szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6) és ásványi anyagnak (vas, cink, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) is köszönheti. Magas antioxidáns hatású, vastartalma kiemelkedően magas. A vas napi szükséges bevitele kisgyermekkorban 8 mg. A megfelelő vasbevitel kiemelkedően fontos gyermekkorban, mert a vas hiánya befolyásolja a szellemi fejlődést, viselkedési zavarokat okozhat és állhat későbbi rossz iskolai teljesítmény hátterében is.
- Bio vörös szőlő(egy üvegben 60 g sűrítmény): A vörös szőlő húsa kiváló magnézium és B-vitamin forrás, így segít a stressz leküzdésében és a nyugalom megőrzésében. Folsav, linolsav és vas tartalma szintén kiemelkedő, ezért természetes gyógyírt jelent vérszegénység esetén is. Magas szelén, A-, C-, és E-vitamin tartalmának köszönhetően segít regenerálni a szervezetet. A vörös szőlő rendkívül magas csersav- és antioxidáns tartalommal bír, nagy mennyiségű szőlőcukor található benne, amely serkenti az agyműködést.
- Bio csicsóka(egy üvegben 21g sűrítmény): A bio csicsóka káliumban, kálciumban, magnéziumban, foszforban valamint nyomelemekben (vas, mangán, cink, króm, szilícium) gazdag, a vitaminok közül az A, B1, B2, B3 vitaminokat, valamint esszenciális aminosavakat is tartalmaz. A csicsóka fő hatóanyaga az inulin növényi rostanyag, amely képessé teszi a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el, valamint elősegíti a kálcium és magnézium felszívódását. Segíti a gyermekkori élelmiszer-allergia elkerülését, megszüntetését.

210g