Kategóriák
- Újdonságok
- Akciós termékek
- MENTS MEG! - Közeli lejáratú vagy csomagolássérült termékek
- Étrendkiegészítők
- Egészséges élelmiszerek, italok
- Aszalt gyümölcsök
- Csíramagok
- Csokialapanyagok
- Diabetikus élelmiszerek
- Ecetek
- Édes és sós nassolnivalók
- Édesítőszer, cukor, só
- Fasírtporok, szendvicskrémporok
- Fűszerek
- Gluténmentes élelmiszerek
- Gyümölcslevek, zöldséglevek
- Kávé
- Konzervek
- Laktózmentes tejek, sajtok, gabonaitalok
- Tejpótló italporok
- Lekvárok, Szörpök
- Lisztek, pelyhek, egyéb gabonafélék
- Magok
- Mézek
- Olajok
- Pástétomok, szendvicskrémek
- Sütőforma
- Tészták
- Viva Natura Szárítmányok
- Vizek
- Fehérjék
- blnce MIX őrlemények
- Superfood-ok
- Bébiételek
- Paleolit táplálkozás
- Teák
- Víztisztítók
- Szépségápolás, higiénia
- Holt-tengeri kozmetikumok
- Rovarriasztók
- Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok
- Szappan- és krémkészítés alapanyagai
- Aromaterápia
- Könyv, CD
- Ajándékötletek
- Egyéb
Termékajánló
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek
Rövid leírás a termékről |
A nyers perui kakaópor Criollo fajtájú, ez a legritkább, legfinomabb kakaófajta. Az összes kakaótermelés 10-15%-át adja. A kakaópor készítése során a nyers, szárított kakaóbabot finommá őrlik az így kapott masszát kipréselik, a préselés során kakaó vaj és úgynevezett kakaó tészta keletkezik, amelyet porrá őrölnek, így készül a kakaópor. Magas antioxidáns tartalmú, mely természetes sejtvédő hatása révén segít az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnézium tartalma nélkülözhetetlen a megfelelő idegi és izomműködéshez. Hangulatjavító, energetizáló hatásáról is ismert. A kakaó rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. A folyékonnyá váló masszában zajló kémiai folyamatok során csökken a bab keserűsége. Antioxidánsokkal telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Ezen túl csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja, az olajsav, valamint sztearinsav és palmitinsav, illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz ezek közé tartozik a triptofán és a argine. Összetevők 100% BIO Criollo kakaó Peruból |
Link |
http://www.babibiobolt.hu/webaruhaz/egeszseges-elelmiszerek-italok-1-29672/biomenu-bio-perui-kakaopor-125-g/322522/
|
Kiegészítő termékek |
Vélemények a termékről