BioCo Szőlőmag kivonat Megapack 100db

Cikkszám: bioco62
BioCo Szőlőmag kivonat Megapack 100db
BioCo Szőlőmag kivonat Megapack 100db
Cikkszám: bioco62
4 190 Ft
Egységár: 42 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
SZŐLŐMAG KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

A szőlőmag értékes flavonoid hatóanyagokat (proantocianidokat) tartalmaz. A gyártás soránnem aszőlőmag porított őrleményét, hanem annak kivonatát használjuk,amely a szőlőmag hatóanyagát nagy mennyiségben (95%), koncentrált formában tartalmazza.

Alkalmazási javaslat:naponta 1-2 tablettát bő folyadékkal lenyelni


30 g / 100 dbÖsszetevők:szőlőmag kivonat (100 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát)

OÉTI notifikációs szám: 14649/2014

Tárolás:A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, legfeljebb 25 °C-on! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év):lásd a doboz alján

Figyelmeztetés:Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! A „BioCo” bejegyzett cégnevet, és nem ökológiai tanúsítást jelent!

A BioCo Magyarország Kft.ISO 22000:2005 szabvány és Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelvek szerint tanúsítottélelmiszerbiztonsági rendszert működtet.
100db