BioCo Cordyceps 400 Hernyógomba kivonat 90db

Cikkszám: bioco8
BioCo Cordyceps 400 Hernyógomba kivonat 90db
BioCo Cordyceps 400 Hernyógomba kivonat 90db
Cikkszám: bioco8
6 080 Ft
Egységár: 68 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 61 Ft
HERNYÓGOMBA MICÉLIUM-KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

A készítmény javasolt napi adagja400 mg magas poliszacharid koncentrációjú (40%) hernyógomba micélium-kivonatot tartalmaz. A Cordyceps sinensis (hernyógomba) Kína, Nepál és Tibet magasan fekvő hegyvidékein honos gombafajta. Európában még kevéssé ismert, Ázsiában azonban nagy múltra tekint vissza. Kínában napjainkban is számtalan területen alkalmazzák.

Adagolás:naponta 2 tablettát bő folyadékkal lenyelni


27 g / 90 db
Összetevők:Cordyceps sinensis (hernyógomba) micélium kivonat (200 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátló (szilícium-dioxid)

OÉTI notifikációs szám: 14084/2014

Tárolás:A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, legfeljebb 25 °C-on!

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év):lásd a doboz alján

Figyelmeztetés:Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! A „BioCo” bejegyzett cégnevet, és nem ökológiai tanúsítást jelent!

A BioCo Magyarország Kft.ISO 22000:2005 szabvány és Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelvek szerint tanúsítottélelmiszerbiztonsági rendszert működtet.90db