Bio Tiszta méhpempő 100g

Cikkszám: manu7
Bio Tiszta méhpempő 100g
Bio Tiszta méhpempő 100g
Cikkszám: manu7
20 590 Ft
Egységár: 206 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 206 Ft
A méhpempő tartalmazza a B-vitamin komplex tagjait, magas koncentrációban a B5-vitamint (pantoténsav) és a B6-vitamint. Egyetlen természetes forrása a tiszta acetilkolinnak. Vannak még benne ásványi anyagok, valaminok A-, C-, D-, E, enzimek, 18-féle aminosav, továbbá a baktériumok és a vírusok sza­porodását gátló anyagok. Igen jó hatású asztma, májbetegségek, csonttörés, bőr­betegségek esetén, kifejezetten erősíti az immunrendszert. A méhpempő tapasztalatok szerint felfrissíti, valósággal új életre kelti a testet, egészségesen tartja a csontrendszert és az ízületeket. Korra és nemre való tekintet nélkül bárki fogyaszthatja. Nem véletlen, hogy a méhpempőt hosszú évek óta ismerik és kedvelik a világ számos országában.
Mivel a méhpempő virágporból, mézből és a dolgozó méhek nyálmirigy-váladékából jön létre, a virágpor allergiában szenvedők óvatosan kezd­jék el szedni. Ha allergiás reakció alakul ki, azonnal fel kell függeszteni a fogyasztását.
A méhpempőt érdemes mézzel együtt bevenni, így hatásosabb.
Hűvös helyen tartandó, mert melegben könnyen bomlik.
Vérnyomás szabályozó, szív- és érrendszeri problémákra kiváló
Hatásos emésztési és anyagcsere zavarok esetén
Fokozza a termékenységet, késlelteti a klimaxot
A fogantatás természetes táplálója, hasonló hatasú mint az anyatej
Normalizálja az adrenalin kiválasztását
Méregtelenítéskor 40%-kal gyorsítja a káros anyagok kiürülését
Élettartam növelő
Pozitív hatással van a férfiak és nők szexuális teljesítményére, növeli a potenciát
A "Tiszta" méhpempő nem gyogyszer,de igen hatasos taplálék-kiegészítő. A méhpempő erősítő, roboráló hatasú. Szédeskor a szervezet intenziv méregtelenítése következik be. Leromlott, betegség alatti-utáni allapotból való felerősítésnél kitűnő. A szív- és keringési panaszokra, gyomor és bélbántalmakra, idegrendszeri problémákra legtöbbször igen jó hatású. Közvetlenül a változás kora előtt lévő nőknek (rendszertelen/folyamatos vérzés, hőhullámok) 0,5-1 g/nap pempő a panaszait csökkenti.
Alkalmazható emésztési zavarok, vitaminhiányos állapotok, egyes bőrbetegségek, étvágytalanság, szellemi és fizikai túlterheltség esetén. Kisérleti adatok állnak rendelkezésre, melyek hangsúlyozzák a méhpempő teljes koleszterinszint mérséklő hatását, mely magas minőségű termék esetén nagyobb mértékű csökkentést jelent.
Gyerekeknek: 1 kiskanál, vagyis 0,5g.
Felnőtteknek: 1-2 kiskanál, vagyis 0,5-1g
Szedése reggeli étkezés előtt éhgyomorra.
Célszerű nyelv alá helyezni teljes felszivódásig (kb.5 perc), 20-30 perccel az első étkezés előtt javasolt.
Mézben elkeverve 2%-ban (pl 10g Tiszta méhpempő 500g mézben) gyerekeknek 1-2 kiskanállal naponta, felnőtteknek 1-2 kanállal naponta ajánlott.
Minimum 6 hetes kúrákat ajánlanak a szakértők tavasszal és ősszel, de lehet bármikor egész évben fogyasztani, ellenjavallat nélkül.
Tartósítószerek és adalékanyagok nélkül készült.
100g