BeSlimmer testsúlycsökkentő kapszula 60db

Cikkszám: beslimmer
BeSlimmer testsúlycsökkentő kapszula 60db
BeSlimmer testsúlycsökkentő kapszula 60db
Cikkszám: beslimmer
16 320 Ft
Egységár: 272 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 163 Ft
Új fogyókúrás gyógynövényeket és krómot tartalmazó étrend-kiegészítő! Gönczi Gábor és Makány Márta fogyásának titka

A BeSlimmer egy igazán hatékony és nem utolsó sorban természetes forrásból származó anyagokat tartalmazó súlycsökkentő étrend-kiegészítő, amely a világ összes táján, valamennyi gyógyító kultúra által felhalmozott tudást ötvözi a kapszulákban. Hasonlóképpen, mint egy fogyókúrázó, ez a kapszula is igazán elszánt.A BeSlimmer segítségével minden fogyókúrázó rémálma, a jojó effektus is leküzdhető, valamint megszüntethető az édesség iránti vágy és az állandó éhség is. Gönczi Gábornak sikerült. Önnek is sikerülni fog!

BeSlimmer összetevői a világ minden tájáról:
- Citrus Aurantium
- Phyllanthus amarus
- Juniperus Communis
- Fucus vesiculosus
- krómA BeSlimmer kiemelkedő hatékonysága a sokoldalúságra vezethető vissza. A 4 féle gyógynövény tartalom mellett króm is található az összetevők között, hogy segítségével igazán eredményes zsírégetést érhessünk el.

KRÓM SZEREPE A BESLIMMER KAPSZULÁKBAN

A króm az ásványi anyagok mikroelemei közé sorolható, tehát a szervezetnek csak kevés mennyiségre van szüksége, azonban fontos szerepet játszik a szervezeten belül, valamint élettani hatása is igazán sokrétű. Messze a legfontosabb ásványi anyag a glükóz lebontásban. Valamint hatással van a testsúlyra, a hastáji zsírfelhalmozódás csökkentésére és a jobb evéskontrollal is összefüggésben van. A falási rohamok megelőzésében fontos szerepet játszik az egyenletes vércukorszint fenntartása, amelyben szintén nagy segítség a megfelelő króm bevitel. Emellett szerepe van az izomtömeg növelésében, az izomszövetek építésében, a fizikai teljesítmény fokozásában, valamint a test zsírtartalmának csökkentésében is. Vagyis a krómnak igazán nagy szerepe van a súlycsökkenés során, így került a BeSlimmer összetevői közé is, hogy segítségével lehessen támogatni a súlycsökkentő folyamatokat.

Króm hatásai összegezve:
- részt vesz a szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcserében
- hozzájárul a normális vércukorszint fenntartásához
- csökkenti az éhségérzetet
- támogatja a test zsírtartalmának csökkentését
- fokozza a fizikai teljesítményt
- részt vesz az izomtömegek építésében
60db