Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Kövess minket facebookon!
Díjaink

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Allantoin por

Allantoin por

Termék ára
325 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
cos266
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Az allantoin vízben oldódó, fehér, szagtalan por formájában kapható kozmetikai hatóanyag. Természetes formában pl. a búzacsírában, a gesztenyefa kérgében vagy a feketenadálytő gyökerében, illetve a vizeletben található meg. Nyugtató, sejtregeneráló, hámosító, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő hatású, emellett az ureához (karbamidhoz) hasonlóan segít az elhalt hámsejtek leválásában is, azaz hámlasztó, bőrpuhító, bőrsimító hatású. Mindezek miatt kitűnően használható zsíros, pattanásos bőrre szánt készítményekbe, irritált, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrre, illetve fokozott szarusodással járó bőrproblémák ápolószereinek hatóanyagaként is. Hámlasztó hatását sarokkenőcsök készítésénél is kihasználhatjuk.

Minden víztartalmú készítményben hatékony összetevő, ahol a cél a gyulladáscsökkentés, nyugtatás, mint pl. a babapopsi kenőcsök, borotválkozás utáni arcszeszek, balzsamok, napozás utáni kozmetikumok, szőrtelenítés utáni nyugtató gélek, regeneráló kézkrémek vagy az ekcéma elleni készítmények.

Adagolás: 0,1-0,5% a vízfázisban feloldva. Az allantoin nem hőérzékeny, a felmelegített vízfázisba keverve egyszerűen feloldható.



Külsőleg! Kozmetikai alapanyag!

INCI: Allantoin
Link
http://www.babibiobolt.hu/webaruhaz/szappan-es-kremkeszites-alapanyagai-1-12754/allantoin-por/215364/
Kiegészítő termékek

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés