Cikkek, érdekességek

Miben más a FiberShake?

2022.02.19 15:21

Egy újabb felkapott shake, ezúttal szépen becsomagolva?
Hát nem!

Most eláruljuk Neked, hogy miben más a FiberShake, mint a többi piacon szereplő termék.

TOVÁBB...

Három féle rost és fehérje egyedülálló kombinációja


Az egészséges bélflóra működéséhez a napi ajánlott rostbevitel 30 gramm. Kutatások szerint a nyugati éternden élő átlagemberek viszont naponta csupán 15 gramm rostot fogyasztanak el.

Egy adag FiberShake 10g rostot tartalmaz, ráadásul 3 különböző, gondosan összeállított rostforrásból.

Így már egyetlen adag FiberShake elfogyasztásával fedezheted a napi ajánlott rostbeviteled 1/3-át, azaz 10 gramm bélflóra barát jótékony rosthoz juttatod a kiéhezett bélflórádat.

Ezt a 10g-ot beviheted mondjuk fél kg brokkoli elfogyasztásával is, de azt egy kicsit nehezebb megoldani egy rohanós hétköznapon egy étkezés keretei belül ugye?

Ráadásul, a FiberShake tejsavófehérje alapjának köszönhetően a 10 gramm roston felül, íztől függően 18-20 gramm prémium minőségű fehérjét is elfogyasztasz, így akár egy étkezést is kiválthatsz egy isteni finom bélflóra barát desszerttel!

Az activé FiberShake a bélflóra táplálása mellett esszenciális aminosavakat is tartalmaz az egy adagban található 18 gramm fehérjének köszönhetően.
 

Kizárólag természetes összetevőket használunk


A FiberShake a legtöbb fehérjeporral szemben nem tartalmaz semmilyen mesterséges összetevőt.

Nem használunk se mesterséges színezéket, sem pedig mesterséges édesítőt!

Az epres FiberShake-ket például céklaporral színezzük édesítéshez bélflóra barát, de kalóriaszegény édesítőket használunk.

A FiberShake-et kizárólag természetes, bélflóra barát édesítőszerekkel, eritrittel, szteviával és 1 g hozzáadott cukorral készítjük. 

 

És hogy miért nem használunk mesterséges édesítőt?

Ragaszkodunk ahhoz, hogy minden termékünk bélflóra barát legyen, ezért a mesterséges édesítők első helyen szerepelnek a tiltólistánkon!

A legtöbb mesterséges édesítőszer csak keresztülhalad az emésztőrendszeren, majd emésztetlenül távozik belőle.

A legújabb kutatások azonban arra utalnak, hogy ezek a szerek megváltoztatják a bél baktériumflóráját, ezáltal egészségügyi problémákat okozhatnak.

Egy nemrég végzett amerikai kutatás például bebizonyította, hogy már 12 hét szukralóz fogyasztás is képes 50%-al csökkenteni a bélbaktériumok számát.

A „jó” baktériumok száma, még egy ezt követő 12 hetes mesterséges édesítő mentes időszak után sem állt vissza a korábbira.


Minőségi összetevők, fantasztikus íz

Mi nem érjük be a jóval, nekünk mindenből a legjobb kell.

Jó példa erre a Peanut Butter ízesítésű FiberShake, amit valódi mogyoróvaj porból készítjük.

Egy kis kulisszatitok a mogyoróvaj ízünkről: Amikor megálmodtuk ezt a változatot, azt az ízélményt szeretük volna elérni, mintha valódi mogyoróvajat kanalaznál, ezért az első kóstoló után még 4 mogyoróvaj por beszállító termékét teszteltük mire megtaláltuk az igazit! 

A Caramel Frappé ízünkhöz valódi arabica kávét használunk, akárcsak a legjobb kávézók az országban! Így lehet részed egy igazán krémes frappé ízélményben egy kis karamellel megbolondítva!☕

A Chocolate FiberShake pedig nem véletlenül a legnépszerűbb ízünk, hiszen valódi, prémium minőségű cukrászati minőségű kakaót importálunk hozzá Belgiumból.


Ha akarod Shake, ha akarod puding


Nagy különbség a FiberShake és a hagyományos fehérjeporok között, hogy ha szeretnéd pohárból ihatod, mint egy turmixot, de ha vársz vele pár percet, a FiberShake-ben található jótékony rostoknak köszönhetően puding állagúvá sűrűsödik.

Így pár perc alatt el is készül az isteni finom, pudingszerű desszerted, amit néhány toppinggal feldobva már kanalazhatsz is!

Büszke magyarok


Az activé FiberShake, sok más hasonló termékkel ellentétben egy magyar fejlesztésű innovatív termék. A 7 ízünk mindegyikének receptjét mi alkottuk meg, ezért is tart sok ideig egy-egy új íz kifejlesztése, hiszen mindet mi kísérletezzük ki.  

A sztori:
Az activé 2018 októberében indult útjára, amelyet két év kemény munkája előzött meg, hiszen Bálint munka mellett vágott bele a termékfejlesztésbe.

Egészségtudatos, de elfoglalt fiatalemberként sokáig keresgélte a számára megfelelő reggelit, ami gyorsan elkészül, mégis tápláló, órákra jóllakottá tesz és nem tartalmaz semmilyen mesterséges hozzávalót. Mivel nem talált egy olyan terméket sem, ami teljesen passzolt volna az elképzeléseihez, ezért úgy döntött, hogy megalkotja ő maga. 


Célul tűzte ki, hogy egy egyedi, gyönyörű és innovatív termékkel minél könnyebbé és élvezetesebbé teszi az egészséges életmódot. Sikerült! 
 

 
A világ legjobb egészséges itala


Nagyszerűségünket nem csak fogyasztóink vették észre, de nagy nemzetközi szervezetek is díjazták termékünk kiválóságát!


2019-ben az activé FiberShake megnyerte a Red Dot Design Award-ot. A világ egyik legrangosabb dizájnversenyén csomagolás kategóriában nyerte el a 24 fős nemzetközi zsűri elismerését a magyar termék letisztult, friss eleganciájával. Összesen 8 697 alkotás közül választották a legjobbnak az activé FiberShake egyedi megjelenését olyan, korábban díjazott világmárkákhoz hasonlóan, mint a Siemens, az Apple vagy a Bulgari.


A csomagolás után a receptúra is versenybe szállt.

Londonban a Word Food Innovation Awards (WFIA) zsűrije, a FiberShake-ket választotta a világ legjobb egészséges italának.

Erre a díjra vagyunk talán a legbüszkébbek, ugyanis magyar márkaként, számos világcég, köztük a Danone, a Nestlé és az Aldi indulása mellett sikerült elhoznunk az első díjat.

Az Egyesült Királyságban alapított díj létrehozásának célja, hogy segítsen rávilágítani az élelmiszeriparban zajló innovatív kezdeményezésekre, és ezzel lehetőséget teremtsen számukra a nemzetközi térben való megjelenésre.


„Kitűnő megoldást kínál napjaink egyik leggyakoribb egészségügyi problémákat okozó jelenségére, az alacsony mértékű rostfogyasztásra azáltal, hogy kényelmes formában elérhető, finom rostot biztosít a fogyasztók számára” – véleményezte a zsűri az activé FiberShake-et.