Cikkek, érdekességek

MEGÉRKEZETT! 100% VEGAN termékcsalád

2021.01.28 10:24

A BioCo 100% VEGAN termékcsalád a minőség garanciája a vegán életmódot követők számára. A készítményekbe kerülő minden összetevőt kiemelt gondossággal válogattunk és ellenőriztünk, amit vegán fogyasztóként 100%-os biztonsággal választhat.

Dehát minden vitamin vegán! Nem?

Nem bizony!

Bármennyire meglepő, a vitaminok, illetve az étrend-kiegészítőkben kifejezetten népszerű hatóanyagok között több olyan is van, melyeknek nagy volumenű ipari előállítása eddig csak állati eredetű forrásból volt lehetséges.

Ilyen például a rendkívül népszerű D3-vitamin, amit jellemzően lanolinból, azaz gyapjúzsírból állítanak elő, vagy a glükozamin, melynek hagyományos alapanyaga a rákpáncél. Szerencsére a technológia fejlődésével ezek a hatóanyagok tiszta növényi forrásból is elérhetővé váltak, ezek a különleges alapanyagok kerültek a BioCo 100% VEGAN készítményekbe is.

Minden részletre kiterjedő gondosság

A BioCo 100% VEGAN termékcsalád fejlesztésekor minden hatóanyagot és termékbe kerülő összetevőt kiemelt gondossággal ellenőriztünk, hogy valamennyi vegán fogyasztó 100%-os biztonsággal fogyaszthassa azokat. Nem csak arra figyeltünk, hogy a hatóanyag 100%-ban vegán legyen, hanem arra is, hogy minden felhasznált alapanyag (pl. színezék, tablettázáshoz szükséges segédanyag, illetve bármilyen gyártás közben alkalmazott művelet) is megfeleljen ennek az alapelvnek.

Tiszta forrásból, hatékony formában

A vegán minősítés mellett a hatóanyagok minél tisztább forrására, illetve kiváló hasznosulására törekedtünk. Legtöbb hatóanyagunk természetes illetve szerves formában került a termékekbe, így biztosítva a szervezetben való jó hasznosulást és hatékonyságot.

Hatóanyagtartalom a vegán étrendi igényekre szabva

Az alapanyagok és segédanyagok minősítésén túl ügyeltünk arra is, hogy a termékcsalád minden tagját a vegán étrendi igényekhez igazodva alakítsuk ki, megfelelő hatóanyagtartalommal. A formulálás során elemeztük a vegán táplálkozással foglalkozó szakmai szervezetek ajánlásait, szem előtt tartva a fogyasztói igényeket.

A vegán étrendben különösen figyelni kell a megfelelő B12-vitaminbevitelre. Az "alapvitaminként" ismert B12-vitamint bioaktív, természetes metilkobalamin formában tablettázzuk, egyetlen tablettában 1000 µg, azaz 40 000% NRV mennyiségben!

A termékek egymással is nagyszerűen kombinálhatók, így például a létező 13 vitaminból 11 félét tartalmazó 100% VEGAN Multivitamin Komplex tökéletes kiegészítője lehet a szerves ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó 100% VEGAN Alga Kalcium & Tengeri Magnézium készítménynek.