blnce LENMAG CRUNCHY 250 G

Cikkszám: blnce6
blnce LENMAG CRUNCHY 250 G

blnce LENMAG CRUNCHY 250 G

Cikkszám: blnce6
2 075 Ft
Egységár: 8,30 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Különleges, egyedi technológiával gyártott,csíráztatott,ropogósbio lenmagok,amikmég egészségesebbé teszik a reggeliket!Kíméletes eljárással, alacsony hőmérsékleten szárítva, bio almaszirup hozzáadása mellett.A termékhez a gyártás soránszerves kötésű nyomelemek-szelén, cink, réz- és bifidobaktériumok kerülnek. Omega-3 zsírsavakban, fehérjében és élelmi rostban gazdag, B1 vitamin forrás.Minden korosztály értékes és kedvelt csemegéje lehet.


A speciális, csíráztatáskor aktiválódó enzimeknek köszönhetően a lenmagot körülvevő emészthetetlen nyálkaburok lebomlik, eközben az emberi szervezet számára hasznos arabinoxylan-oligoszacharidok szabadulnak fel.A lenmagban található tápanyagok és vitaminok, a mag csíráztatott állapotában, sokkal könnyebben felhasználhatóvá válnak a szervezet számára,mint a nyugalmi állapotban lévő mag fogyasztása esetében.
Az alfa-linolénsav (ALA), mintomega-3 zsírsav, hozzájárul a vér megfelelő koleszterinszintjének fenntartásához. Pozitív hatások érhetők el napi 12 g termék (1-2 evőkanál) rendszeres bevitelét követően. Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet töltenek be számos biológiai folyamat során. A természetes szelén, cink, és réztartalom támogatják immunrendszerünk megfelelő működését. A cink és réz megvédi a sejteket az oxidatív stressz káros hatásaitól. A termék a csíráztatott lenmagokban található értékes lignánt, ásványi anyagokat (foszfor, kalcium, magnézium, vas, mangán), ballasztanyagokat, arabinoxylan-oligoszaharidokat, E-, C-, B-vitaminokat és emésztést segítő enzimeket tartalmaz.
Kiszerelés
250g
Plusz szolgáltatás: