blnce pro15 élőflórás étrend-kiegészítő italkészítmény 500 ml

Cikkszám: blnce2
blnce pro15 élőflórás étrend-kiegészítő italkészítmény 500 ml
blnce pro15 élőflórás étrend-kiegészítő italkészítmény 500 ml
Cikkszám: blnce2
10 320 Ft
Egységár: 21 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 103 Ft
Probiotikus élőflórát tartalmazó, 15-féle törzsből álló erjesztettitalkészítményünk, a bélrendszeri státusz javítása érdekében.Korunkbana tudomány nagy hangsúlyt helyez a probiotikumok rendszeres bevitelére,amelyek– a bélflóra részeként ‒az immunrendszer kulcstényezői.A jótékony bélbaktériumok nagy szerepet kapnak a bélrendszeri védelem fenntartásában és az allergiás folyamatok visszaszorításában. A K-, B1-, B2- és B12-vitamin termelése mellett védik a bélnyálkahártya épségét, és számos betegség (egyes rákbetegségek, szív- és érbetegség, elhízás, fertőzések stb.) megelőzését szolgálják. A probiotikus törzsek bevitele révén a szervezet védekezőképessége növelhető, teherbíró és teljesítőképessége javítható.

Ha a bélbaktériumok összetételében változás áll be, akkor a bélrendszerben fermentációs zavar alakul ki. Ez jelentősen módosíthatja a lebontási és felszívódási viszonyokat, utat készítve ezzel az allergiás mechanizmusok, a vastagbélrák és az epekőképződés számára.Sok esetben nyálkahártya-gyulladás, puffadás, emésztési zavarok figyelhetőek meg.

APro15 termékkülönleges technológiája révén egyedi összetételben ésfolyékony formában hordozza az értékes mikroorganizmusokat,amelyek túlnyomó része lakto- és bifidobaktérium. Mintegy90-féle neutrális (nem probiotikus)mikroorganizmust is tartalmaz, amelyek a káros baktériumok visszaszorítását támogatják a bélrendszerben.

A készítmény hordoz még természetesemésztőenzimeket,prebiotikumokat,gyógynövényeket,szerves savakatés tápanyagokban, jódban gazdagKelp tengeri algát (szimbiotikus összetétel). Különlegessége a szakmai fejlesztésnek, hogybevételéhez nem kell víz, afolyadék alapú elegyhűtést nem igényel,az egyensúlyi állapot beállása miatt.Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz (tejszármazékot nyomokban sem).Összetétele: Tisztított és strukturált víz, SCD EM baktériumkultúra, gyümölcslé-koncentrátum (alma és szőlő), gyógynövénykivonat-keverék: kamilla, csipkebogyó, olajfalevél, orbáncfű, bodza, szibériai ginszeng, baktövis, cukornádmelasz, Kelp tengeri alga, nátrium-klorid.
Kiszerelés
500ml
Plusz szolgáltatás: