Zafír Natural Barátcserje porkapszula (60db-os)

Cikkszám: zaf58
Zafír Natural Barátcserje porkapszula (60db-os)
Zafír Natural Barátcserje porkapszula (60db-os)
Cikkszám: zaf58
5 400 Ft
Egységár: 90 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft

NATURAL BARÁTCSERJE KAPSZULA Vitex agnus-castus

A Földközi tenger vidékén őshonos cserje, kicsiny bíborszínű virágait nyáron, piros termésbogyóját ősszel hozza. A termésdrog ízét és formáját tekintve a borsra emlékeztet.

Felhasznált részei : natúr, szárított, porított bogyós gyümölcshús

A készítménykoncentrátumot, kivonatot nem tartalmaz. A kapszula kizárólag minden kémiai átalakítástól mentes, tisztított, natúr gyógynövény őrleményét tartalmazza. Hatóanyagot tekintve 1 kapszula megfelel a gyógynövényből készített 1 csésze gyógyteának.

Előnyös alkalmazása : a szakirodalom szerint anguzid nevű komponense serkenti a női szervezetet a több progeszteron termelésére, menstruációs panaszok enyhítése, menstruációs ciklus szabályozása. Első alkalommal ajánlatos a készítményt huzamosabb ideig, 1 – 2 hónapig folyamatosan szedni, később 10 -15 napos kúrák is elegendőek.

A flakon tartalma : 60 db 300 mg-os „ 0” méretű keményzselatin kapszula,dehidratált, porított gyümölcs beltartalommal. Bruttó súly 18 g

A termék szavatossága minimum 1 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk.

Javasolt fogyasztása :

emelt szintű fogyasztása naponta 2 x 2 kapszula,

normál színtű fogyasztás, naponta 1 – 2 x 1 kapszula,

szintentartó adagolás napi 1 x 1 kapszula.

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes , mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

60db