Wisetree Naturals Myo-inozitol komplex 60 kapszula

Cikkszám: wtn33
Wisetree Naturals Myo-inozitol komplex 60 kapszula
Wisetree Naturals Myo-inozitol komplex 60 kapszula
Cikkszám: wtn33
10 050 Ft
Egységár: 168 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 101 Ft
Mire jó aWTN Myo-inozitol komplexkapszula?

A cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával küzdők aránya még sosem látott mértékben emelkedik.

Gondoltad volna, hogy az inzulin, amely a cukor vérben lévő szintjét hivatott csökkenteni – szintén egy hormon?! Az inzulinhormont a hasnyálmirigy bocsátja a véráramban.

Azinzulinrezisztenciaállapotában a sejtek hormonfelismerő képessége gyengül és ennek a folyamatnak az eredménye, hogy a glükóz nem jut be a sejtekbe, éheznek. A vérben így magas cukorszint mérhető, amely a sejtek optimális működését is gátolja.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy azinzulinrezisztenciajellemzően, kísérője több komoly nőgyógyászati problémának is. Úgy, mint: - a PCO, PCOS állapotában
- androgén tünetek megjelenésénél is felfedezhető,
- pajzsmirigy alulműködés és
- ösztrogén dominancia során is megjelenhet.Amennyiben természetes módon is szeretnéd a gyógyulás folyamatát támogatni, hívd segítségül aWTN Myo-inozitol komplexkészítményt! Amyo-inozitol (myo inositol) hatásaés a jótékony összetevők szinergiája segítheti a hormonműködés egyensúlyának beállítását. A sejtek inzulinfelismerő képessége javulhat, ezáltal a vérben lévő cukorszint normalizálódhat. A hastájéki zsírtöbblet csökkenésével pedig a közérzeted és az önbizalmad is növekedhet.

Termékenységi problémák esetén is remek támogatást jelenthet a myo-inositol komplex. Az N-acetil cisztein az inzulin érzékenység javításán túl a fertilitás (termékenyég) fokozásához is hozzájárulhat.

Gondoltad volna, hogy - A petesejtek minőségét javíthatja*
- Csökkentheti a vetélések kockázatát*
- Növeli az ovuláció megvalósulásának esélyét!*A termék különlegességét amyo-inozitolés az alfa-liponsav kombinációja jelenti, azinozitol hatásaugyanis fokozódik a zsíranyagcsere folyamatában részt vevő alfa-liponsavval együtt adagolva. Korábban nem találkoztunk olyan készítménnyel, amely együtt alkalmazta volna ezeket az összetevőket. Ráadásul a fahéj és a króm vércukorszint szabályozó hatása is erősíti a készítmény hatásosságát. A szinergikus összetétel lehetővé teheti azinzulinrezisztencia tüneteinek fokozott javulását, így a helyes életvitel mellett egy remek kiegészítés és segítség lehet a célok megvalósításában.
60db