Wisetree Naturals Barátcserje krém

Cikkszám: wtn28
Wisetree Naturals Barátcserje krém
Wisetree Naturals Barátcserje krém
Cikkszám: wtn28
11 850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 119 Ft
A VILÁGON ELÉRHETŐ ELSŐ BARÁTCSERJE KRÉM!A barátcserjét kivétel nélkül étrend-kiegészítőben kínálják. Lehet ezt jobban is csinálni? - A bőrön keresztüli felszívódás és hasznosulás több száz százalékkal nagyobb hatásfokú, mint a tápcsatornán, bélrendszeren keresztüli,
- krémben sokkal egyszerűbb a személyre szabott adagolás, adagolhatóság (nem mindenki egyforma ugyebár),
- ráadásul sokkal gyorsabban eljutnak a hatóanyagok a célszervhez.Ennyi indok neked elég ahhoz, hogy ezt válaszd?!

A barátcserje krém, ahhoz hogy kifejthesse a hatását akár 3 hónap is szükséges lehet. Így a barátcserje krém a legtöbb esetben nem nyújt azonnali segítséget, egy kis türelem biztosan szükséges.

Mire is használják az Egyesült Államokban a barátcserje kapszulát? Mert esszenciális az agyalapi mirigy optimális funkciójának megőrzése és fenntartása.

Az agyalapi mirigy egy karmester, amely a hormonok kiválasztásának irányítását végzi. Amennyiben a szerv működése pl. a stressz hatása miatt módosul, könnyen hormonális problémák sora veheti kezdetét.

Az agyalapi mirigy hormonjai hatást gyakorolnak a petefészek működésére. Így közvetve a menstruációs ciklus kialakításában is óriási szerepük van. Úgy vélik a barátcserje étrend-kiegészítő hatása az agyalapi mirigy működésén keresztül is megvalósul, így segítve a menstruációs ciklust. Olyan pozitív egészségügyi hatást is tulajdonítanak a barátcserjének, mint a aknés arcbőr mérséklése, a menstruációt megelőző premenstruációs tünetegyüttes csökkentése vagy a termékenység fokozása.

Összegezve tehát, azétrend-kiegészítőformában szervezetbe jutatott barátcserje készítmény legnagyobb hátulütője, hogya tápcsatornában történő felszívódása igen kritikus. Jelentős mértékben függ a bélrendszer állapotától, így a dózis sem szabályozható!A hatékonyságot megalapozó tudományos háttér