Thalia aromadiffúzor

Cikkszám: cos426
Thalia aromadiffúzor

Thalia aromadiffúzor

Cikkszám: cos426
15 095 Ft
A vásárlás után járó pontok: 151 Ft
A Thalia aromadiffúzor bármely enteriőrbe tökéletesen illeszkedik, váltakozó színű hangulatvilágítása segíti a relaxációt. Ez az elegáns diffúzor az Ön által választott illattal tölti meg otthonát, míg a teret fénye beragyogja.


A Thalia több funkciója révén sokoldalú kiegészítő bármely térben. A lenyűgöző, váltakozó színű hangulatvilágítás különböző árnyalatokon halad át, melyet kedvenc színén rögzíthet is, így gyönyörködhet az állandó világításban, mely beragyogja otthonát. A nyugalomban való teljes elmerülés érdekében a fény és párásítás egyszerre is használható. Éjszaka fény nélkül is használhatja a készüléket, így szenderülve finom, aromadús álomba.

A hangulatvilágítás használható párásítás nélkül is, így a Thalia aromadiffúzor dekoratív hangulatvilágításként vagy éjjeli lámpaként is tökéletes. Szakaszos párásítás üzemmódja révén ideális erősebb illatokhoz, vagy hosszabb idejű használatra.

A Thalia automatikusan kikapcsol, ha a víz egy bizonyos szint alá kerül, így használata teljesen biztonságos, gyermekek és házi kedvencek közelében is ideális.

Termékjellemzők:
• Automata kikapcsolás – biztonsági funkció
• Folyamatos és szakaszos párásítás üzemmód
• Váltakozó színű hangulatvilágítás
• Mini párásító

Az aromadiffúzor üvege fehér színű.Méret: 91x256mmFeszültség: DC12VTeljesítmény: 12WVízktartály: 80ml