SURFACE Citromsav 600 g

Cikkszám: sf3
SURFACE Citromsav 600 g
SURFACE Citromsav 600 g
Cikkszám: sf3
3 800 Ft
Egységár: 6,33 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Természetes, környezetbarát vízkőoldó
Megújuló alapanyagból készül

Alkalmazási terület:
Az extra erős vízkőoldó hatású citromsav segítségével gyorsan és hatékonyan távolíthatja el a vízkövet a vízforralóról, a kávéfőzőből, a mosogatógépből, a teafőzőről és egyéb háztartási gépeiről.A masszív lerakódásokat is hatékonyan, kíméletesen távolíthatja el.Rendszeres használatával a háztartási gépek vízkőmentesek lesznek és megnövelhető az élettartalmuk.

Felhasználási javaslat:

Vízforraló vízkőmentesítése:
A vízforralót töltse fel hideg vízzel a vízkőlerakódásig és adjon hozzá 20 g (~1 evőkanál) citromsavat, majd az oldatot melegítse fel és 5-10 percig hagyja állni, végül öntse ki.
Erős, lerakódások esetén növelje a citromsav mennyiségét 40-50 g-ra (~2 evőkanál).
Vízkőmentesítés után öblítésként még főzzön át kétszer egy-egy adag tiszta vizet.Kávéfőző/kávéautomata stb. vízkőmentesítése:
20 g (~1 evőkanál) citromsavat keverjen el 500 ml vízzel és öntse a készülékbe, majd kapcsolja be a kávéfőzőt és folyassa át a folyadékot.A vízkőmentesítést öblítéssel fejezzük be, főzzön át kétszer egy-egy adag tiszta vizet a gépben.Erős lerakódások esetén növelje a citromsav mennyiséget kétszeresére.Mosógép és mosogatógép vízkőmentesítése:
Tegyen 3-4 evőkanál citromsavat az üres dobba és ruhák nélkül indítsa el a 40 C˚-os rövid mosási programot.
600g