Parajdi Sópárna 800g levendulás

Cikkszám: pal439
Parajdi Sópárna 800g levendulás
Parajdi Sópárna 800g levendulás
Cikkszám: pal439
3 570 Ft
Egységár: 4,46 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Ki ne ismerné nagyanyáink régi bölcsességét: a fájó fülre rakott sót vagy az ágy végébe betett melegített téglát?

A régi sózokni mai modern kori változata a SÓPÁRNA, ami nem más, mint lenvászon zsákba bevarrt jó minőségű parajdi kristálysó.

A kristálysó 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, ráadásul olyan szerkezetben, amely hatékonyan képes támogatni szervezetünk öngyógyító mechanizmusát.

A természetes kristálysóval töltött sópárna univerzális darabja a házipatikának, mert a család minden tagja számára segítséget nyújthat, legyen szó derékfájásről, arcüreg- vagy fülgyulladásról, nátháról vagy bokaficamról, menstruációs fájdalomról vagy nyak- és válfájdalomról. Nagy előnye, hogy korlátlan ideig tárolható és használható, bármikor elővehető és mindenféle kockázat és mellékhatás nélkül biztonságosan használható már egészen pici gyerekeknél is.

A parajdi sópárnát hidegen és melegen is alkalmazhatjuk. A sópárna végtelen alkalommal újra melegíthető vagy hűthető, ha vigyázunk rá, hogy a lenvászon ne sérüljön.RÉSZLETEKADATOKVÉLEMÉNYEK
-

Ajánljuk:

A meleg sópárna

Melegítés: Tegyük a sópárnát 10-12 percre 50-60 fokos sütőbe, majd helyezzeük a kezelendő testrészre kb. 20 percre. Érdemes egy hőálló tálra helyezve melegíteni a párnát, hogy a lenvászon ne égjen meg. Mikrohullá sütőt ne használjunk melegítéshez! A sókristály hosszú ideig megőrzia hőmérsékletét, rezgései pedig serkentik az immunrendszert.

A meleg sópárna alkalmazható:
- középfülgyulladás
- hátfájás
- degeneratív izületi fájdalmak
- vese fájdalmak
- máj és epe panaszok
- menstruációs fájdalom
- köhögés
- immunrendszer erősítés esetrén

Vigyázat!

A túl meleg sópárna sérülést okozhat! Mindig ellenőrizze a hőmérsékletét, mielőtt a szabad bőrfelületre helyezné!A hideg sópárna:
- Hűtés: Tegyük a sópárnát kb. félórára a mélyhűtőbe és utána helyezzük a fájó testrészre.A hideg sópárna alkalmazható:
- ficam
- zúzódás
- rándulás
- kőszvény
- arthritis esetén

Alvópárnaként, testhőmérsékleten:

A sópárnát bátran használhatjuk éjszaka, mint egy kispárnát. A test melegétől aktíválódó sóionok nyugtatják és erősítik a nyálkahártyát, csökkentik a köhögési ingert. Az alvás közbeni mélylégzés pedig a legkisebb hörgőkbe is eljuttatja a mikroszkopikus sószemcséket, amik segítenek elfolyósítani, majd kiüríteni a letapadt váladékot.

Különösen ajánlott asztmás, allergiás betegeknek, illetve nátha vagy egyéb felsőlégúti megbetegedés idején mindenkinek. v
800g