Nutellino (karobos Nutellakrém) 200g

Cikkszám: na101
Nutellino (karobos Nutellakrém) 200g
Nutellino (karobos Nutellakrém) 200g
Cikkszám: na101
680 Ft
Egységár: 3,40 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
A hőkezelt blanchírozott földimogyorót finomra őröljük és mindennemű adalék nélkül hozzákeverünk karob ( vagy másnéven szentjánoskenyér) port. Ez közvetlenül fogyasztható, mintha száraz "csoki" lenne.
A cukrot, vagy az egyéb édesítő szereket szándékosan hagyjuk ki, mert így a Candidiázissal küszködő diétázók is eredményesen használhatják. A termék gyengén édeskés íze a karob pornak köszönhető.
Némi vajjal, vagy egyéb zsiradékkal krémszerű állagú keveréket lehet létrehozni, melyet például süteménytölteknek használhatunk. Mindig annyit keverjünk ki, amennyit elfogyasztunk, vagy bedolgozunk. Így a tartósítószerek elmaradhatnak.
A krémet, vagy a krémes süteményt hűtőben tároljuk.
A keveréknek hasonló lehet a felhasználása, mintha sok-sok bonyolult vegyülettel megrakott krém lenne, kivéve, hogy ezekre immár többévtizedes személyes tapasztalatunk szerint, semmi szükség nincs. Legalábbis az emberi szervezetben!
Az élelmiszeripar 1874 óta alkalmaz olyan kémiai laboratóriumban előállított vegyületeket, amelyekkel az ízérzékelő apparátust célozza meg és a jelek szerint eredményesen támadja
Mi (NATURA reformélelmiszer) úgy látjuk, hogy az egyszerűhöz való visszatéréshez nem kell más, minthogy kipróbáljuk és kellő kivárás után piacra vigyük mindazt, amire általában a Reformtáplálkozásban van igény.