GoGirl Női pisilőeszköz

Cikkszám: gg1
5(2 vélemény)
GoGirl Női pisilőeszköz
GoGirl Női pisilőeszköz
GoGirl Női pisilőeszköz
GoGirl Női pisilőeszköz
GoGirl Női pisilőeszköz
Cikkszám: gg1
5(2 vélemény)
Raktáron
Pink:
db
Khaki:
db
9 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 95 Ft

MI AZ A GOGIRL?

A GoGirl egy nőknek tervezett, pisiléshez használhatósegédeszköz (orvosi szilikonból készült, maximálisanilleszkedő tölcsér). Lehetővé teszi a hölgyek számára,hogy egy idegen illemhelyen is a lehető leghigiénikusabbmódon, diszkréten tudjanak állva pisilni.Magyarországon még újdonságnak számít, de Amerikában minden 2. nő használ ilyen eszközt.

A GoGirl-t könnyű használni: Illessze a pisilőeszközt atestéhez szorosan, tölcsérrel a wc felé, majd célozzon. A GoGirl kis méretének és a diszkrét tubusánakköszönhetően kényelmesen elfér a legkisebb nőitáskában is, de érdemes egyet az autó kesztyűtartójábanis tartani. Használja utazáshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz,hétköznapi bevásárlásokhoz és kislánya(i)pisiltetéséhez is. (5 éves kortól)Kismamáknak a fertőzések elkerülése miattkülönösen ajánlott!

Miért a Gogirl?

Egyedül a GoGirl készül rugalmas, orvosi tisztaságú szilikonból. A szabadalmaztatott, fröccsenés és melléfolyást megakadályozó formatervezésnek köszönhetően egy csepp sem megy mellé! 1-2 alkalom után teljesen természetessé válik a használata.

Made in America.

Miért érdemes a GOGIRL-thasználni?

• Kompakt, rendkívül tartós és diszkrétformatervezés. Könnyű hordozhatóság éshasználhatóság.Egyedülállóan nőies dizájn.

• Az orvosi minőségű szilikon tökéletesenilleszkedik a testhez, lehetővé téve acseppmentes használatot.

• Egyedülálló fröccsenésmentes kialakítás,könnyű és pontos célzás.• Segítségével higiénikusan lehet pisilni szintebárhol, a fertőzések lehetőségét minimálizálva

• A GoGirl számtalanszor újrahasználható,tisztítása egyszerű: szappanos vizes átöblítés.Ennek köszönhetően nagyon gazdaságos.

• Újrahasználhatóságának köszönhetően aGoGirl rendkívül környezetbarát termék.Mit tartalmaz a GoGirl pisilőeszköz csomag?Egy formatervezett, orvosi szilikonból készülpisilőtölcsért, színben harmonizáló, lezárhatócső tubust, nejlon tasakot és két törlőkendőt.Tisztítás után a tölcsér összehajtható ésvisszazárható a tubusba.

SZÍN:
Plusz szolgáltatás: